Hoe kan ik afvallen zonder dat me borsten kleiner worden?

Dit is een beetje genante vraag maar ik zit op diet en ik wil niet van me borsten afvallen. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is niet te voorkomen, waar men het eerst afvalt, verschilt per persoon. Het is onmogelijk om plaatselijk af te vallen. Helaas is dit niet te veranderen.

Er schijnen vrouwen te zijn bij wie dat niet het geval is, dat de borsten kleiner worden. http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/gezondheid/vrouwelijk-lichaam/borsten-kleiner-afvalt.79488 Maar als het in jouw bouw zit, borsten zijn het meeste vetweefsel, dan worden je borsten kleiner als je afvalt. En als je vaak afvalt en weer aankomt, dan worden ze ook steeds slapper.

Dat kun je niet zomaar bepalen. Het ligt er aan wat het percentage vetweefsel en melkklierweefsel is in je borsten. Als ze een hoog percentage vetweefsel zijn, zullen ze waarschijnlijk wat kleiner worden. Je lichaam is als een zwembad. Met ondiepe gedeeltes en diepe gedeeltes. Als je afvalt, en dus vet verliest, daalt het water niveau. In de ondiepe gedeeltes zie je dit het snelste, de diepe gedeeltes duren langer. Jouw borsten vallen misschien onder het ondiepe gedeelte, niet te zeggen. Maar bedenk eens wa je ervoor terug krijgt, je word gezonder, fitter, hebt meer energie, bent slanker etc. Dat is toch super?

Door een goed dieet, of liever gezegd een goed voedingspatroon. Koolhydraat arm, normaal eiwitten en relatief veel vet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100