Kan je ook een intensieve afvalbegeleiding krijgen zoals in Obese?

Zonder dat daar camera's bij zijn en je een tweede hypotheek moet nemen om het te kunnen betalen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat is op een betaalbare weg niet mogelijk. In de zorgverzekeringspakketten is ook maar tot 6 uur per jaar bij te verzekeren.

Dat kan! Er zijn trainers/coaches die hierin een specialisme hebben. Bv deze: http://www.igofit.nl/ (Hij heeft meegewerkt aan een uitzending van ’‘Obese’‘) Misschien is dit een nuttige bron die je kan helpen of je evt zou kunnen doorverwijzen naar een collega die je kan helpen, of bij jou in de buurt gevestigd is.

Wat mij helpt: www.stepaday.nl Geef je gewicht, lengte en leeftijd in en je krijgt opgegeven hoeveel calorieën je mag eten. In dit programma kan je dit goed bijhouden. Het geeft je het gevoel het niet alleen te hoeven doen. Maar hoe het ook is: gratis of heel duur... Je zal het toch zelf moeten doen.

Helaas..... persoonlijke (dagelijkse) begeleiding door zowel een coach als een voedingsdeskundige en een psycholoog is erg duur! Maar misschien heb jij voldoende aan de begeleiding van een goede diëtist(e). Sommige ziekenhuizen begeleiden mensen met een groot overgewicht in een soort van dagprogramma, zoals bijvoorbeeld het Antonius Ziekenhuis: http://www.antoniusziekenhuis.nl Onderstaand info over hun behandelprogramma's. Wellicht dat andere ziekenhuizen dit ook hebben. http://www.antoniusziekenhuis.nl/1822865/1850369/overeetst_behandelprogr.pdf Misschien kan de Obesitas vereniging je ook verder helpen: http://www.obesitasvereniging.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100