Hoe kan je, je het beste kleden als je alleen een hele dikke buik hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt eraan welk deel van de buik dik is, en natuurljik ook of het gaat om een man of een vrouw. Veel vrouwen met een dikkere buik hebben wel een slank middenrif. Dat is dan vaak in plaats van de taille het slankste deel van de romp. Als het gaat om een dergelijk figuur, zou ik afraden om simpelweg iets wijdvallends te dragen, dan zie je er in je geheel massief uit, terwijl dat niet nodig is. Wat vaak wel goed staat, is kleding met een verhoogde taille, en dan vooral met een A-lijn die vlak onder de borsten begint. Daarmee wordt de buik gecamoufleerd, terwijl het slankere middenrif en de borsten worden geaccentueerd. In het algemeen werkt het goed om de aandacht te vestigen op de goede punten, en juist niet op de mindere punten. Let wel op dat je niet per ongeluk tóch de aandacht op je buik vestigt. Skinny jeans zijn bijvoorbeeld heel mooi om slanke benen te benadrukken, maar als je een dikkere buik of kont hebt, zie je eruit als een soort wortel: dunne onderkant en dikke bovenkant. Door het contrast met de dunne benen valt de buik dan extra op.

Dan kun je het beste kijken naar zwangerschaps/positie kleding. Dat is hier speciaal voor gemaakt.

ik zou kiezen voor kleding die van boven wat wijder valt. je kan dan de nadruk leggen op je benen door een mooie strakke broek te dragen, en ook zou je nadruk op je decollete kunnen leggen.

Wikkeljurkjes staan perfect, net als shirts met een print op de buik. Koop liever kleding in een maatje te groot dan strakke kleding; daarmee leg je juist accent op je buikje. A-lijn tops (waarvan de taille net onder de borst loopt) of bloezende tops staan ook goed. Accessoires leiden de aandacht af! Leef je daarom uit met kettingen of sjaaltjes waarvan je de knoop onder je borst doet.

Bronnen:
http://www.susie.nl/index.php?id=276

Een aantal tips: Draag in ieder geval niet te strakke en te korte topjes/shirtjes. Draag geen kleding van dikke stugge stoffen. En vestig niet de aandacht op de plaatsen waar het te dik is. Dus geen felgekleurde motieven of andere accenten op het 'probleemgebied'. Draag ook geen vormloze kleding. Draag ook geen horizontale strepen Corrigerend ondergoed is een aanrader. Draag lange shirtjes en bloesjes. Draag donkere, effen en matte kleuren voor het bovenlichaam. Draag jasjes met een enkele rij knopen Zorg dat de kleding soepel valt. Als je een riem draagt, zorg dan dat hij er niet uitspringt, maar dezelfde kleur heeft als je bovenkleding. Zie voor meer kledingadviezen: http://www.vrouwonline.nl/mode/kledingadvies/2294/dikke-buik

Met deze winter dagen vindt ik zo iets wel goed.

Volgens mij een beetje wijde kleding, maar ik zou ook willen zeggen, doe eens buikspieroefeningen, om te zorgen dat die buik minder wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100