Kan je in Nederland als alleen staande vrouw ivf behandeling ondergaan?

De vrouw werkt en wil haar donoreieren in ruilen voor donorsperma.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een alleenstaande collega van mij heeft een ivf behandeling ondergaan. Dus je dit kan. Alleen niet in de vorm van het ruilen van eieren voor sperma. Dus je kunt wel eieren doneren en je kunt wel donorsperma krijgen, maar het is geen ruilhandel.

Eieren tegen sperma: mag ik er dan van uitgaan dat deze vrouw een normale cyclus heeft en dus in theorie ook op een normale manier zwanger zou kunnen worden? Dan is IVF een veel te zware methode. Ze zou dan kunnen volstaan met KID (kunstmatige inseminatie met donorzaad). Dat kan gewoon met een pipet tijdens de vruchtbare dagen van de cyclus. Maar corrigeer me als ik het fout heb.

Bronnen:
http://www.ivf.nl/kid.htm

Ja dat kan... Kun ze niet een man lenen uit een database van een bemiddelingsburo... Is dat niet veel beter en veel passender... Of laat ze inschrijven bij een partnerbemiddelingsbureau met haar wens, wellicht is er iemand waar zij zich goed bij voelt en dan kan die ander haar gewoon bevruchten of dat sperma laten inbrengen... Heeft ze wel alle mogelijkheden op een rijtje gezet als alleen die ze in de vraag stelt?... Maar het kan wel degelijk...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100