Ik heb een rood klein buldje achter mijn voortanden, wat is dit?

Sinds gister avond heb ik opeens een rood buldje achter mijn voortanden. Ik heb wel eens eerder een buldje op mijn tong gehad en dat was aan vitamine tekort en ging vanzelf over toen ik meer fruit ging eten.
Het doet heel veel pijn het buldje en ik kan er niets tegen doen . Ik heb net al 1 mandarijn op en 1 banaan in de hoop dat het snel weg zou gaan. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn en of het uit zichzelf weg zou kunnen gaan? X

Toegevoegd na 15 minuten:
Ps; het is geen aft het is niet wit/grijs het is een rood bultje

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben vergeten hoe het heet, maar mijn tandarts vertelde dat dit de plaats is waar je bovenkaak aan elkaar gegroeid is. Veel mensen die in frankrijk op vakantie zijn geweest krijgen hier een soort overbelasting, dit heeft te maken met het consumeren van stokbrood en andere harde broodjes. Het gaat weer over als je dit achterwege laat.

Een rood bultje achter je voortanden kan wijzen op een tandvleesontsteking. Ga naar je tandarts die je het best kan adviseren , om eventuele verdere problemen te voorkomen. (!) Toegevoegd na 18 minuten: Ik had hetzelfde probleem. Tandarts prikte het blaasje door, en kreeg recept mee. Spoelen met waterstofperoxide. NIET zelf gaan rommelen !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100