hoe kan ik meer kracht in mijn armen\handen ontwikkelen?

Ik ben slap, een kind van 9 wint van mij met handje drukken. Hoe krijg ik meer kracht die ik thuis kan ontwikkelen geen sportschool. Heb hele kleine handen kan het daaraan liggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, het ligt niet aan hele kleine handen. Die heb ik ook. Maar daarom kun je nog wel kracht in je armen kweken. En kracht, sterke spieren, die krijg je .........door ze te gebruiken! Er zijn op internet heel veel armspieroefeningen te vinden die je thuis kan doen. Hier is een voorbeeld: http://www.ingelicht.be/stevige-bovenarmen-oefeningen-voor-vrouwen Daar waar sprake is van gewichten kun je ook flessen frisdrank nemen of pakken suiker, maakt niet uit. Begin met een kilo in iedere hand. En vooral belangrijk: volhouden. Hier nog wat tips: http://www.afvallen-gezond.nl/afvallen_leesmeer/Afvallen-met-een-verrassende-workout/11/Train-je-armspieren-makkelijk-thuis-met-workout/37/

Opdrukken / Push ups! Heb je een smartphone, download dan de app Push Up Pro. Als je om de dag volgens hun schema opdrukt kan je na veel oefeningen 100 keer opdrukken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100