ik slik de trinordiol pil en nou heb ik direct na de laatste pil( bruin) de witte pil nieuwe strip geslikt kan dat kwaad?

Ik wil niet ongesteld worden.

Toegevoegd na 6 dagen:
ik heb me vergist in de volgorde van de kleuren. Het moet zijn na de gele laatste kleur gelijk doorgaan met de bruine kleur eerste pillen. Ik ben inmiddels gewoon doorgegaan ben niet ongesteld geworden en ook geen hoofdpijn gehad, wat ik normaal wel krijg. Ben benieuwd of andere gebruikers dit ook wel eens doen en hun ervaringen hier mee.

Weet jij het antwoord?

/2500

*Wilt u uw menstruatie uitstellen?* Er zijn drie mogelijkheden waarbij in alle gevallen de stopweek wordt uitgesteld. De eerste methode heeft de voorkeur om het risico op vaginaal bloedverlies buiten de stopweek te beperken. * Na het einde van de pilstrip direct doorgaan met tabletten uit de laatste fase (met dezelfde kleur) uit een nieuwe strip. U kunt de stopweek op die manier zo veel dagen verschuiven als u wilt. * Na het einde van de pilstrip direct doorgaan met de volgende strip. U stelt de menstruatie hiermee drie weken uit. U heeft hierbij wel kans op vaginaal bloedverlies buiten de stopweek.  * Na het einde van de pilstrip zonder pauzeweek beginnen met een eenfasepil met eenzelfde of hoger progestageengehalte. Voorbeeld: als u Trigynon ® gebruikt kunt u de menstruatie uitstellen door direct na de laatste pil een strip Microgynon 30® te slikken. U kunt deze pil zolang gebruiken als het aantal dagen dat de menstruatie wilt opschuiven. Tot zover Toegevoegd na 4 minuten: Mij zijn de kleuren niet helemaal duidelijk, omdat in de link de volgorde bruin, wit, geel staat. Ik zou maandag even langs de apotheek om te vragen hoe je verder moet, zoals je kan lezen in de bijsluiter kan je de volgende keer een nieuwe strip beginnen om je menstruatie uit te stellen.

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/Medische_informatie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100