Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kom je van schouderpijn af?

Ik heb sinds vannacht last gehad van een 'zware arm'. In elke slaapstand voel ik een enorme druk die van vanuit mijn schouder naar mijn arm loopt. Het voelt erg raar, namelijk alsof je 100 kg aan je arm hebt hangen. Het maak niet uit hoe ik mijn arm gebruik of heb liggen, want ik blijf dat gevoel hebben.. Weet iemand hier raad mee? Wat is het? En hoe kom ik er vanaf?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Lastig, moeilijk, kan inderdaad komen van een verkeerde slaaphouding waardoor een zenuw o.i.d. knel gezeten heeft, en dan is het meestal éénmalig. Als dit echter vaker terugkomt (wat ik zelf heb gehad) dan kan het duiden op het carpale tunnelsyndroom. Hierbij zitten zenuwen in je polsgewricht bekneld en dit geeft 's nacht pijn in je hele arm.
(Lees meer...)
jc54
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Bedankt!

Andere antwoorden (2)

Het zou kunnen dat je verkeert gelegen hebt, dan zal het in de loop van de dag wel minder worden. Wat het met zekerheid is,is zo niet te zeggen daarvoor zal je nadat een arts moeten. Kijk het even aan of het minder wordt en ga zo nodig naar je huisarts.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Als ik zo iets heb: Blijven bewegen en een warme kruikzak er tegenaan houden, ook snachts.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding