Welke online apotheker is goed?

Ik zit er al een tijdje over te denken om over te gaan naar een online apotheker, daar de eigen apotheker tegenwoordig 2 werkdagen wachttijd hanteerd voor herhaalrecepten en ook nog eens tussen de middag gesloten is. Een versobering van de diensten dus in mijn opzicht. Nu vroeg ik me dus af welke online apotheker goed is en ook netjes en tijdig levert? En de eventuele plus en minpunten van de online apotheker.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind de mediq online apotheek prima werken. Wat ik hier nog het voordeel aan vind is dat als er wel echt meer uitleg nodig is, zij ook vestigingen hebben. Want dit is ook gelijk het nadeel aan de webapotheek, minder persoonlijk contact, minder kunnen uitleggen. Nu zal dat bij herhaal recepten wel minder een probleem zijn.

Bronnen:
https://www.mediqonline.nl/Content/31/home.aspx

Efarma is een gerenommeerde apotheek voor herhaalrecepten. Bij Achmea ook geadviseerd als je een internet apotheek wilt hebben. Let dat de medicatie controle minder is.

Bronnen:
http://www.efarma.nl/pages/index.asp

mee eens je mag je medicijnen pas de dag erna na 4 uur ophalen, maar de apotheek gaat om 5 uur dicht. En tussen de middag lang dicht. bij ons hebben ze wel een kluisje bij de hoofdapotheek in de stad, daar kan je met ene pincode die je via sms krijgt dag en nacht bij je eigen medicijnen. Ik heb het mijn ziektekostenverzekeraar gevraagd: als de online apotheek bij hen aangesloten is, is vergoeden geen probleem Je moet wel ene erkend recept van de arts hebben

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100