hoe lang mogen je nagels zijn in de horeca?

ik werk in de horeca nu ben ik gek op lange nagels en heb nu kunst nagels ik volg hier bij ook een cursus steeds heeft de docent er over dat ze te lang zijn maar ik vind dit wel mee vallen maar wat is een goeie lengte?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

KOrt. En wel zo kort, dat er niks onder of tussen kan blijven zitten, dus dat er een wit randje meer te zien is. Dat betekent vrijwel dagelijks knippen. Sorry, maar het is niet anders. Alleen kunstnagels in je vrije tijd dus, want dat zijn ECHT smeerhaarden, sorry dat ik het zeg. Niet alleen onder de nagel maar ook onder de minimale gleufjes aan de zijkanten blijft vuil hangen. gelukkig hechten kunstnagels het best en mooist op goed korte nagels. En ach, ze vallen vanzelf weer af. Dat JIJ ze kort genoeg vindt, wil niet zeggen dat ze kort genoeg ZIJN. Je hoeft daar met je baas / cursusleider ook echt geen discussie over aan te gaan ; zichtbaar wit is te lang. Punt. Wil je ECHT geen korte nagels, ga dan niet in de horeca werken. Toegevoegd na 34 seconden: Tweede regel weer een letter weggevallen : dat er GEEN wit randje meer te zien is.

Ze moeten kort geknipt voor de hygiene.

Dat ligt eraan in wat voor horeca jr werkt.Als je achter de bar staat dan maakt het niet uit.Want dan schenk je alleen maar drinken in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100