Ik ga voor het eerst iemand in het echt ontmoeten die ik tot nu toe alleen nog maar online heb gesproken, wat moet ik doen?

ik weet wel zeker dat ze echt is wie ze zegt dat ze is, daar ben ik niet bang voor. Ik ben alleen sociaal nogal awkward als ik mensen net ontmoet.. dus het is misschien een beetje een domme vraag maar wat hoor je dan te doen, gewoon doen alsof je al jaren vrienden bent of eerst elkaars hand schudden enzo? :S (Ik ben trouwens 18)

Toegevoegd na 18 uur:
oh wat ik wat ik er nog bij had moeten zetten is dat we gewoon als vrienden afspreken, niet als date.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb hier veel ervaring mee zowel met vriendschappen als relaties. Meest gaat t vanzslf drie kussen is het meest gangbaar. succes

Hoi, ik wil je ten eerste veel plezier wensen. Geniet ervan, dat is de essentie van een afspraakje. Verder moet je je ervan bewust zijn dat zij het ook spannend vind, dus richt je niet zo op jezelf, maar doe dingen om de sfeer 'relaxt' te maken. Vertel bijvoorbeeld dat je het bijzonder vind om met iemand af te spreken die je niet eerder hebt gezien en dat dat de eerste keer is voor jou. Dan benoem je de dingen die 'awkward' zijn en hebben jullie een gespreksonderwerp. Vervolgens kunnen jullie een casual onderwerp bespreken. Verder zou ik veel glimlachen en veel oogcontact maken. Haar groeten door even haar schouder te raken en 'hoi ... (noem haar naam)' te zeggen.

Je merkt vanzelf of er een klik is. Soms valt het in het echt tegen, soms valt het mee. Laat het over je heenkomen: forceren helpt niet.

ik heb hier zelf ook veel ervaring in. op het begin is het gewoon nog al spannend, en voor al als je iemand net ziet, ik geef meestal een knuffel of 3 zoenen, gewoon wat het meest gepast is. begin gewoon over dingen waar jullie normaal over praten dan zal het een relaxte sfeer worden, mocht je je toch gespannen voelen kan je dat ook gewoon zeggen, zij of hij voelt misschien precies het zelfde. En als je het gezegt heb valt er misschien ook een last van je schouders af? Veel plezier in ieder geval.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100