is m'n vinger gekneusd of dergelijk en is dat een bezoek aan de dokter waard?

ik heb eergister een busje geschampt met de fiets waarna ik naar de eerste hulp ben gefietst, alles leek ok.
Maar toen ik net naar m'n pink keek stond ie iets naar m'n ringvinger gebogen, toen ik em recht drukte hoorde ik een klikkend geluid en heb ik em voor de zekerheid maar gespalkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je twijfelt, dan is het altijd verstandig om bij je huisarts langs te gaan. Aangezien dit in de verzekering zit. Mocht er wat aan de hand zijn, dan kan de huisarts je meteen helpen of doorverwijzen voor een evt. foto. Wanneer de huisarts je verteld rustig aan te doen met je hand, maar dat er verder niks ernstigs aan de hand is. Dan is dat mooi meegenomen. Zeker weten dat het goed is, is beter dan twijfelen of het niet goed is. :)

Een kneuzing is wat anders dan een gebroken vinger. Ik denk bij jou toch meer in de richting van een breuk, maar dit hoeft niet. Een kneuzing staat hier beschreven: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/55596-kneuzing-en-eerste-hulp.html Overigens hebben veel mensen last van kromme vingers zonder dat er iets aan de hand is, heb je de vingers met elkaar vergeleken? Als meerdere vingers scheef staan, dan is dat gewoon jouw vingeropbouw.

Klinkt meer alsof je vinger licht uit de kom was geraakt. Zolang het geen overdreven pijn doet zou ik het even aankijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100