Hoe kan ik me op een slecht moment goed voelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn geen slechte momenten alleen slechte gedachten. Zelfs het moment dat mijn moeder doodging vorig jaar was voor mij een mooi moment. Ik denk dat je je bewust moet worden van het feit dat jij door jouw gedachten er zelf voor zorgt dat je je slecht voelt. Met je gedachten kun je dat dan ook omdraaien, al heeft dat wel wat oefening nodig. Je kunt je verheugen op dingen die nog gaan komen, plannen maken om iets leuks te gaan doen of effe bellen met een vrolijke/leuke vriendin. Als je veel last hebt van negatieve gedachten en je vaak vervelend/somber voelt, denk dan eens na over een programma of gesprekken met iemand. Zoals NLP, effectief denken en zo verder. Daar leer je dat je ook anders kunt denken en daarmee veel kunt bereiken.

Dan heb je het gevoel dat het altijd nog slechter kan, dus heb je toch nog een goed gevoel

Door dat hier te vragen, dan peppen wij je weer op. Kop op meid, er komt weer een mooi jaar aan!

Ga actief sporten. Met sporten maak je endorfinen aan waardoor je je gelukkiger gaat voelen. Het geeft meer energie om dingen aan te pakken en je wordt er gezonder door.

Positief blijven denken..dat slechte gevoel gaat weer voorbij;-)

Als je je slecht voelt is daar een reden voor .Dan mag je je slecht voelen .Op het moment dat je van het nare gevoel af wil ,ga je afleiding zoeken met mensen om je heen waar jij je lekker bij voelt. Dan zou je er over kunnen praten met ze. Afleiding zoeken lijkt mij het verstandigst.Wandelen of sporten kan ook helpen. Succes!

Het begin van de genezing.?!

Omdat het slechte moment dan voorbij is.

Door te bedenken dat er nog zoveel dingen zijn waar je je wel blij mee kunt voelen.

Jezelf geen verbod op 'slecht voelen' opleggen, naar buiten de frisse lucht in en blijven lachen ook al meen je het niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100