Als je naar de wc moet, kun je dan het beste gaan douchen?

Om water te besparen kun je het beste onder de douche plassen zeggen ze, als je 1 keer per dag thuis plast kun je dan maar beter gelijk douchen dan heb je het maar vast allemaal in 1 keer gehad en water bespaard.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet hoe vaak jij moet plassen natuurlijk..maar als ik naar mezelf kijk zou het duurder zijn als ik steeds moet douchen als ik plas.. Het antwoord is dus nee..

Ja. Maar alleen wanneer je daardoor niet vaker gaat douchen. Wanneer je 1 maal per dag douched en het niet uitmaakt of je dit 's ochtends, 's middags of 's avonds doet kun je dit het beste onder de douche doen voor waterbesparing. Natuurlijk moet je dan niet langer blijven staan dan je normaal zou doen. Toegevoegd na 1 minuut: Aldus NU.nl: Een Braziliaanse milieuorganisatie is een campagne begonnen om mensen onder de douche te laten plassen. Op die manier wordt er veel water bespaard. lees het hele bericht in de 2e bron.

Bronnen:
http://www.depers.nl/opmerkelijk/327297/Mi...
http://www.telegraaf.nl/buitenland/4550458...

NEE, sorry hoor wat een onzin, maar ik ga gewoon op de pot zitten ik plas wel meer dan 1 keer per dag ,dan zou ik steeds moeten gaan douchen .

Nee want dan zou ik zovaak moeten gaan douchen dat ik uiteindelijk niet bespaar maar veel meer verbruik.

Wat leuk om de discussie van "GoedenWel" hier terug te vinden. Ja waarom niet, het komt in hetzelfde afvoer putje.! Of het netjes is ja daar kun je over discussiëren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100