Ik heb het gevoel dat mijn gips te strak zit. Mijn vingers gaan steeds slapen. Doen ze daar op dit tijdstip nog wat aan?

Of moet ik het uitzingen tot morgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan zijn dat het gips aanvankelijk niet te strak zat, maar dat het door nazwellen nu toch te strak zit. Verschijnselen als het te strak zit: - vingers worden blauw - vingers worden koud of juist warm - vingers gaan slapen - vingers gaan kloppen - vingers doen pijn Als je op basis van jouw verschijnselen en bovenstaande kenmerken echt denkt dat je gips te strak zit, kun je de Spoed Eisende Hulp bellen. Die mensen slapen toch niet vannacht, ze zijn er juist voor spoedgevallen. Als het echt te strak zit, kun je beter nu gaan dan wachten tot morgenochtend. Misschien ben ik al te laat met mijn reactie en zit je nu al in het ziekenhuis... In ieder geval: sterkte ermee en beterschap de komende tijd!

Als je er echt last van hebt zou ik gewoon even bellen met de huisartsenpost en uitleggen dat je er last van hebt! Succes!

Hebben ze dat niet tegen je gezegd dan? Kan zijn dat er een zwelling optreed, waardoor het strakker gaat zitten. Dus echt even HAP bellen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100