Ik wil een tattoo, maar ben minderjarig. Is er een alternatief?

Ik ben 16 jaar en wil een tattoo. Ik ben langs shops gegaan en die zeiden dat ik 18 moest zijn. Eigenlijk was ik er wel blij om want ik ben bang dat ik na een jaar ga zeggen: ''Ik wil het niet meer.'' Dus, ik wil eigenlijk een soort nep-tattoo. Ik wil de naam van mijn vriend om mijn arm, hij heeft een echte met mijn naam. ( Als ik een echte zou doen, zou ik nooit zijn naam doen. Stel het gaat uit..?)

Maar goed, ik wil dus een vel met letters en dan nep tattoo voor Liefst een maand of meer maar denk toch dat het dagen of weken word.

Heeft iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ken veel mensen met tatoeages. Echter bij 25 procent krijg ik te horen dat ze na een lange tijd toch spijt hebben. Met alle respect voor je leeftijd, denk ik toch dat je er nog even mee moet wachten (hoe lullig dit ook klinkt) Ik maakte op mn 16e ook beslissingen die ik nu nooit meer zou doen. Ook al voelde ik mij al heel volwassen. Ik denk dat de meeste lezers van 18+ het hier wel mee eens zijn. Als je het toch doet: bedenk dan heel goed, dat je het doet voor je zelf en vooral niet moet doen om respect te krijgen van een ander, want dan ga je bij die 25% horen. Succes!

Plakplaatjes Hennep Watervaste stift

Je kunt op de site in de bron je eigen tattoo ontwerpen maar die blijven echt niet zolang zitten hoor. Verder kun je overal tattoostiften kopen maar ook die blijven maar een dag of 2 erop.

Bronnen:
http://www.faketattoo.nl/

Misschien is henna een goed alternatief? Blijft een tijdje zitten en lijkt op een tattoo. Let wel op dat het goed gebeurt, en overleg wel even met je ouders ;-)

Helaas mag henna niet meer verkocht worden in nederland Alternatief is tatoo verf In diverse online shops te koop Het blijft ongeveef 2wkn zitten

Zo te lezen ben je nog niet echt zeker van je zaak. en je denkt vooruit. Goede eigenschap want ja als je 16 bent dan kun je nog meerdere vrienden krijgen, en een hele rij namen op je arm is niet echt leuk. Misschien kun je een henna tekening laten zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100