hoe kan ik de pijn van carpaal tunnel syndroom verlichten?

Ik ben over 2 weken uit geteld.Ik heb langzaam het carpaal tunnel syndroom gekregen.elke nacht word het steeds erger. Ik slaap met pols beschermers aan en ik doe oefeninge in warm water.niks helpt.dit zijn de dingen die ik kon doen vertelde de HA en de VK.Na de zwangerschap kunnen de klachten meestal verdwijnden.Maar kunnen enkele maanden duren.Dit is echt een belemmering van me dagelijkse dingen die ik moet doen.boterham smeren doet al pijn.ik melt dit ook Iedere keer bij me VK maar ze zegd dit is een heel vervelende kwaal.Is er nog iets wat ik zou kunnen doen voor verlichting?ik word er gek van.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag bij je huisarts om een plaatselijke inspuiting met cortisone,bij mijn echtgenote hielp dit goed.Je kan ook vragen om Diclofenac,alleen weet ik niet of dit bij zwangerschap mag gegeven worden.

Vooral niet laten injecteren of opereren alleen als het niet anders kan. Heb daar zoveel slechte uitkomsten va gezien. Vooral verkorte pezen en kromgetrokken vingers. Ik heb ook carpaal tunnel syndroom en een cts-tractieapparaat heeft mij enorm geholpen. Dan worden de gewrichten opgerekt en komt er meer ruimte. Totaal pijnloos! Het is echt ee verademing want ik zat s' nachts rechtop in mijn bed van de afknelling en nu niet meer. Het is niet totaal weg links, rechts wel. Maar dan strek ik even mijn pols en dan verdwijnt het weer het is nooit meer zo erg geworden! Er zijn maar een paar apparaten in nederland maar dt kan je vinden als je tractie apparaat intikt bij google of via je fysiotherapeut. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry voor het de ontbrekende letters met typen, maar ik vindt het zo belangrijk voor je, dat ik het te snel heb getypt.

Bronnen:
www.manueel-therapie.nl/page.php?9

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100