hoe kom ik in een turkse vrienden club??

ik zie een turkse vrienden club waar ik ook bij wil horen ze zijn heel erg close en lachen vaak met elkaar en doen heel erg gek en zo ben ik ook maar ik vind het moeilijk om met ze in contact te komen hoe kan ik met ze om gaan??
(en ik ben zelf ook turks!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Moeilijk wordt dat als je öuder"wordt he. Als kleuter zeg je gewoon, ik ben Piet, hoe heet jij? en je bent vrienden. Nu gaat dat zo makkelijk niet meer. Begin met steeds als je ze ziet te groeten, gewoon "hallo"of zo. En dan ga je ens n opmerking maken, over wat ze doen of over een gewonnen of verloren wedstrijd, al dan niet voetbal. en zo langzamerhand leren ze je kennen en is de kans groot dat je in hun club bent voor je het weet Toegevoegd na 39 seconden: ppf heb ik de aanhalingstekens weer fout gedaan "ouder"dus Toegevoegd na 23 uur: Door die vriendenclub , in verwarring geraakt: als je een vrouw bent, en er zitten vrouwen in die club helpt t ook wel om eens n keer op te merken dat iemand zo leuk gekleed is

Merhaba, ik ben lid van Wereldwijzer en daar bestaat voor elk land een forum, dus ook voor Turkije waar ik op ingeschreven ben. U gewoon even aanmelden en u kan meedoen aan diverse forums. U kan zelf een vraag posten, zoals deze hierboven. Çok yaşa.

Bronnen:
http://www.wereldwijzer.nl/forum/turkije-forum

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100