Ben je na vaccinatie van de mex. griep ook beschermd voor virus wat de longen verwoest? Deze variant heerst nu in de Oekraine. ?????

Weet jij het antwoord?

/2500

Die Indianenverhalen die nu daar de ronde doen, kunnen ook heel goed een pr campagne zijn van de Oekrainse regering om hun eigen onvermogen te maskeren. Niet alles zomaar geloven wat je leest ...

Dat is nog onbekend. Onderzoeken met het oorspronkelijke vaccin, gebaseerd op de H5N1-stam, hebben uitgewezen dat meer dan 80% van de mensen voldoende antistoffen aanmaakt. Omdat tegen het H5N1 virus moeilijk antistoffen konden worden aangemaakt, bestaat de hoop dat het effect van de huidige vaccins groter is.

Dat wordt nog uitgezocht, mogelijk is dat het influenzavirus is gemuteerd. Maar er gaan wel meer verhalen rond. Ik zou niet alles geloven wat men zegt.

Bronnen:
http://www.rnw.nl/nl/nederlands/article/in...

De verhalen die te lezen waren via een link in een eerdere vraag hier op GV waren absoluut onbetrouwbaar, dat kan zelfs een leek vaststellen. Het moet al heel vreemd lopen wil er iets van waar zijn met die zogenoemde situatie in de Oekraiene. Antwoord: De vaccinatie voor Nieuwe Influenza A (H1N1) (Mexicaanse Griep) is bedoeld voor Mexicaanse Griep en niet voor mutaties daarvan die eventueel recent zijn ontstaan en niet voor Q-koorts en niet voor andere ziektes / ziekteverwekkers, dus nee geen bescherming tegen de vermeende variant in de Oekraiene.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100