Ik ben al 20 jaar niet meer ziek geweest, is dat wel normaal?

Ik zie hier allemaal vragen over griep enzo, als ik dat zou krijgen, is dat dan extra gevaarlijk?
Andere jaren ben ik ook regelmatig bij zieke mensen op bezoek geweest. Maar nooit besmet geworden...

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet te veel over nadenken. Voor je het weet heb je een griep te pakken.

Je hoeft niet ziek te worden om antistoffen op te bouwen. Vaak bouw je er wel extra op als je zelf ziek wordt, maar ook contact met zieke mensen spoort je lichaam aan antistoffen te maken. Wellicht zijn die antistoffen van jou getrainde commando's ofzo :-) prijs je ermee haha

Of dat normaal is .... dat is super top. Heerlijk je hebt een geweldige gezondheid. En bent immuum voor alle ziektes.

Als je veel sport, redelijk gezond eet, wordt je niet zo gauw ziek. En nee, het is niet extra gevaarlijk als je dan opeens wel iets zou krijgen. 'T is juist gevaarlijk als je al een zwakke gezondheid hebt, dat je er dan nog iets bij krijgt. Maar... Dood gaan we allemaal een keer... Totdat nanobots ons in leven kunnen houden tot in 't oneindige. Maar dan is er op een gegeven moment geen plaats meer voor baby's.

Je hebt blijkbaar een hele goede weerstand waardoor het niet waarschijnlijk is dat áls je de griep krijgt deze extra hard aan komt.

Ik ben nog nooit ziek geweest, dat is super niet meer normaal... Dus het kan wel degelijk...

Ik ben ook al zeker 20 jaar niet meer ziek geweest. In mijn hele familie komen ziektes weinig voor. Alleen af en toe wat kleine dingetjes. Lijkt mij compleet normaal. Het valt mij ook op dat er zoveel mensen hier allerlei kwalen hebben.

Ja dat is heel normaal hoor.! Dat betekent dat je dan heel gezonde mens bent. Als je regelmatig bij zeike mense bezoek gaat, dan raak je niet zo snel besmet hoor. maar je niet druk om. ga so door... succes..!!

Ik kan me naast een dubbele longontsteking op 8 jarige leeftijd. Niet herinneren in de 29 jaar daarna ziek te zijn geweest...

Ik heb mij in mijn lange leven vaak - net zo als jij - druk gemaakt waarom anderen altijd leuke ziektes kregen, terwijl ik altijd hard moest werken en nooit eens iets kreeg. Ik vroeg mij af hoe je zou kunnen merken dat je een ziekte had. Ik weet het nog niet, terwijl ik nu 70 ben en natuurlijk wel allerlei pijntjes en ongemakken heb. Ouderdom komt met gebreken, maar ziek? Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb tot dit jaar ook nooit vakantie gehad. Ik moest altijd werken. In het buitenland weliswaar en daarom hoefde ik niet met vakantie. Op mijn 67-ste werkte ik nog 6 dagen per week 10 uur per dag

Je hebt een ijzer sterke weerstand!Houden zo.

Dan heb je een goede weerstand wees blij.Ik snap je vraag wel zolang je weerstand oke is zal je niet ziek worden.

Je hebt gewoon een enorm goede weerstand, maak je geen zorgen maar wees er blij om!

Normaal, normaal, wat is normaal? Ik zou blij zijn als ik jou was, volgens mij heb je een bere-sterke weerstand! Mijn partner is ook al meer dan 10 jaar niet ziek geweest, ik benijd hem hoor, ben natuurlijk wel blij dat ie nooit ziek is daarentegen, maar hij heeft gewoon een goede weerstand. Zelfs toen ik de mexicaanse griep had lag ik gewoon naast 'm en hij kreeg het niet.... Ik denk dat je jezelf gelukkig mag prijzen!

Wees blij en koester dat.

Wat ben jij een gelukkig en gezond mens. Je hebt een uitstekend afweer mechanisme. Ik zou me hierover geen zorgen maken. Stel je voor dat je daar overspannen van zou raken dan is dat je eerste ziekte in twintig jaar. Niet doen dus, geluksvogel.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100