Als iemand de drug GHB in je drank doet. Kan je dat dan proeven?

Toegevoegd na 1 minuut:
Waar smaakt dat naar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Normaal proef je het snel want GHB heeft een sterke zoutsmaak. Toegevoegd na 1 minuut: Meer info: http://nl.wikipedia.org/wiki/4-hydroxybutaanzuur

Ik heb gehoord, dat het heel zout en vies is. Het is me een keer aangeboden, maar ik durfde niet, dus ik weet het niet uit de eerste hand.

Nee het is geur- en smaakloos

ik weet dat het inderdaad vies zout smaakt , je gaat echt bekken trekken , bha! maar als ze het in je drankje gooien is de kans écht heel groot dat je er niks van proeft! je bent gezellig bezig , gaat niet met elke slok proeven of het anders smaakt , je bent afgeleid, en bedenk er nog maar wat, ook al proef je het niet je merkt het zeer snel ! Pas er a.u.b. mee op ik vind het zulks gevaarlijk spul! ik zie slachtoffers om mij heen ze willen er wel van af maar dat schijnt SUPER moeilijk te zijn!!!

Ik heb het helaas ooit in mijn drankje gehad van een gek. Ik had zoute pinda's gegeten en nam een cola. Omdat ik dacht dat het door de zoute pinda's kwam heb ik het toch opgedronken. Ben helemaal uit gegaan. Later heb ik het een keertje vrijwillig geproefd en het proeft nogal zoutig en het ziet er stroperig uit. En mannen die denken dat dit grappig is. Je kunt iemand hiermee vermoorden omdat ie kan stikken in zijn eigen kots. Neem het zelf of laat het weten dan heeft de dame nog een keus. En vrouwen die het overkomt. Doe altijd aangifte. Als de politie weigert en alleen melding er van wil maken, vraag hoe de officier van justitie heet van dat district en meld het daar dat je aangifte wil doen en de politie weigert. Een officier van justitie zal nooit aanwijzingen zien om je verzoek te weigeren. Als ik dit allemaal had geweten,dan had ik het zo aangepakt. De dader is nooit gepakt

Dat is veel afhankelijk van de hoeveelheid ze in je drankje doen en de hoeveelheid drinken er in het glas zit. Ook de sterkte van smaak van het drankje speelt een rol. Als je dit in water doet, zul je het sneller proeven dan waneer je het in sterke drank doet. Als je dronken bent zul je dit minder snel opmerken dan waneer je nuchter bent. De smaak van GHB is (zoals bij veel antwoorden al staat) zout.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100