Raak je in een dip als je te veel achter de computer zit?

Ik voel me elke dag alsof ik niks zelf mee maak, en zit uren achter de pc dus vandaar de vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Alleen maar computeren is geen goede zaak want zit daar maar op je eentje bezig,weg van alle contact met je medemensen en dat geeft vereenzaming,gevolg dipjes en eventueel depressieve gevoelens.

De PC zelf is daar niet verantwoordelijk voor. Maar als je verder geen mensen ziet, geen hobby's hebt, geen structurele dingen doet waar je bevrediging uithaalt maar je tijd zit te verdoen met spelletjes of andere sites die niets toevoegen, kun je inderdaad flink in een dip raken. Net als wanneer je alleen maar teevee zit te kijken zonder dat er echt iets op is, of alleen maar aan het poetsen bent zonder dat het ooit afkomt, of alleen maar aan het werk bent. Als je uren achter de pc zit, KUN je ook niks meemaken. Krijg je je dagen niet vol, dan wordt het duidelijk tijd om op zoek te gaan naar een baantje, of, leuker, vrijwilligerswerk. Of je kunt lid worden van een vereniging. Iets om onder de mensen te komen of in elk geval iets om handen te hebben.

ja. ik zou dan af en toe even een rondje gaan lopen buiten of even boodscahppen doen daar word je minder duf en moe van

Als je echt niks anders doet dan op de computer dan kan je inderdaad een dip krijgen en eenzaam gaan voelen. Dus het is beter om effe lekker te sporten. En mischien heb je er geen zin in maar als je het uiteindelijk effe doet dan ga je je goed voelen. En dit komt door de melatonine die een soort boodschap geeft dat je lekker zit in je vel. En ik raad je af voor tijdelijk om geen koffie of enegerydrank te drinken. Want daar wordt je juisT meer gestimuleerd van. En probeer comedy films te kijken want horror films wordt je juist meer depressiever en banger van. En ik raad je aan om naar dit site te gaan als het echt te erg wordt!! Want voor je het weet is het al te laat! Toegevoegd na 1 minuut: En ik zeg dit allemaal tegen jouw zodat je niet in een depressieve mens verandert!

Bronnen:
https://www.113online.nl/

Je kunt inderdaad in een dip komen als je de hele dag achter de computer zit helaas doet de computer het zelf niet, als je voor de rest niks anders doet dan alleen achter de computer zitten dan merkt je lichaam het vanzelf. Heb helaas ook in die situatie gezeten! en weet hoe het is, als ik jou was zou ik b.v een ommetje maken buiten of zoek een leuke hobby en ga eens met je vrienden uit, zodat je je fitter gaat voelen zo raak je ook minder snel in een dip.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100