Heeft een tattoo een bloedonderzoek nodig ?

Toegevoegd na 45 minuten:
het gaat niet om een tattoo.... Ik zoek een goeie reden bij de huisarts .... als het zeker niet nodig is bij een tattoo, dan moet ik wat anders verzinnen.. help aub !

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt geen smoes nodig voor de huisarts. Sterker: die kun je beter niet gebruiken, want dan weet z/hij je waar je op getest zou moeten worden. Dus of naar de huisarts en eerlijk zeggen dat je getest wilt worden op... (wat het dan ook is). Als je bijvoorbeeld bang bent dat je een SOA hebt, dan is de vraag of dat via bloedonderzoek getest moet worden, soms moet dat via een uitstrijkje. Dus: naar de huisarts, en vertellen wat de reden is dat je onderzocht wilt worden, dan weet de huisarts wel wat er precies onderzocht moet worden (op wat je getest moet worden) en hoe dat het beste kan (bloedonderzoek of iets anders). Toegevoegd na 27 seconden: 'of naar de huisarts' moet natuurlijk 'op naar de huisarts' zijn.

Nee zeker niet, maar is er iets dat de tatoeëerder moet weten !! Is het wel fijn als her gemeld word.

een tattoo heeft geen bloed. als je er een wil laten zetten let er dan op of ze zich netjes aan de regels houden wat hygiene betreft. (er zitten ook hobbyisten tussen die het niet zo nauw nemen) een goede shop werkt zo netjes dat bv aids niet kan krijgen of doorgeven door/bij het zetten van een tattoo. mocht iets hebben in je bloed wat besmettelijk is geef het dan wel even door zodat men eventueel extra maatregelen kan treffen. (bv aids, hepatitis, maar ook medicijn gebruik, of een auto immuunziekte) er is echt geen bloedonderzoek nodig als je een tattoo wil laten zetten.

Nee. Het is niet nodig voor een tattoo. Maar je kan ook niet zomaar een bloedonderzoek laten doen. Want een huisarts moet wel weten wat er onderzocht moet worden. Het ene bloedonderzoek is het andere niet. Dus waarom zou je bij je huisarts een smoes willen verzinnen? Je kan bij hem gewoon eerlijk zijn. Hij heeft geheimplicht.

Zeg gewoon dat je je altijden moe voel of zo, dat is genoeg reden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100