Is dit waar

http://hetonderzoek.blogspot.com/2009/11/cocktail-van-drie-virussen-zorgt-voor.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zie op veel websites dit zelfde bericht verschijnen en dat geeft een grotere kans dat er een kern van waarheid in zit. Maar op de meer wetenschappelijke sites zoals die van het RIVM is er nog niets op te vinden. We zullen even moeten afwachten op meer berichtgeving, maar ik ben er niet helemaal gerust op moet ik je bekennen.

Het lijkt een beetje een strategische stellingname van de huidige president, om zo de presidentscampagnes te dwarsbomen, en zieltjes te winnen. Het blijkt namelijk dat er in werkelijkheid niets ergers aan de hand is dan in andere landen.

Mijn vrouw die in Hongarije zit vroeg mij verleden week al of er op het nederlandse nieuws niets te zien was hierover,ginds wordt er elke dag aandacht aan besteed,maar hier heb er niks over gelezen of gezien op tv.

Als dit waar is, hoe zit het dan met die alom geroemde persvrijheid???

Ja het kan makkelijk waar zijn.!

misschien houden ze het bewust nog een beetje stil de mexihype is nog zo actueel,misschien willen ze geen paniek veroorzaken.

Bij sensationeel nieuws kopiëren veel websites elkaar dus daar kun je geen conclusies uittrekken, het wachten is op een medium met een betrouwbare verslaggever ter plekke.

Hierbij een engelse bron voor je vraag Tevens een bevestiging van een oekrains nieuwagentschap

Bronnen:
http://www.express.co.uk/posts/view/140492...
http://www.ukranews.com/eng/article/231603.html

Het lijkt me onzin. Kijk naar de trend van het aantal griepgevallen daar:

Bronnen:
http://www.google.org/flutrends/ua/

Er zullen in de Oekraine vast wel een boel griep patiënten zijn ja. Er wonen redelijk veel mensen en de steden zijn niet bepaald de modernste van Europa. Maar dit...... Ik kan dat stuk niet serieus nemen. Al is het maar dat de schrijver geen idee heeft van wat nu een pandemie eigenlijk is. 189 doden bij meer dan een miljoen geïnfecteerden? Dat is heel erg weinig (minder dan 0,02% tov ongeveer 0,1% bij een seizoensgriep of Mexicaanse griep). Daarbij mag je vraagtekens zetten hoeveel van die miljoen niet gewoon verkouden zijn. En verder hebben ze geen idee welk virus het is maar ze weten wel zeker dat het niet de Mexicaanse griep is... jaja.... Natuurlijk is het in de Oekraïne veel erger dan in de rest van de wereld... Ik ben ook wel een beetje benieuwd naar die Californische griep. De enige referenties aan die term die ik kan vinden zijn van samenzweringsfanaten die er niet bij nadenken dat de daadwerkelijke herkomst niet bepalend is voor de naam maar de plaats van de eerst bekende uitbraak (als dan blijkt dat er toch eerder ergens anders een uitbraak is geweest veranderd dit de naam niet meer). Kijk bv naar het Marburg virus. Denk niet dat dit virus in Marburg is ontstaan. Het komt echt uit het Afrikaanse regenwoud maar is pas voor het eerst geïdentificeerd bij een uitbraak in het Duitse Marburg.

Nee, dit is niet waar. En de schrijvers van dit paniekstukje hebben niet eens genoeg hun best gedaan om het kloppend te laten *lijken*. Er bestaat bijvoorbeeld niet zoiets als een 'diagnose virale pandemie'. Dat is een onzinterm.

ja dat is waar

Nee.

Ja hoor dat heb ik ook laatst gezien Dat is waar Want dat hadden ze ook bij CNN laten zien. en bij BBC ook.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100