Hallo,ik heb al de hele week verhoging net onder de 38,ik ben wel aan het werk en zo, en een beetje verkouden.wat zou dit kunnen zijn.?

iIk heb wel sinds augustus al een hard suisende oor,ben ik al mee naar de dokter geweest kreeg alleen neusspray,maar het is nog steeds niet weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

verkoudheid griep ontsteking .. van alles. Als je meer dan een dag of 2 met verhoging rondloopt wordt het verstandig je huisarts te raadplegen. Als het meer dan een week anhoudt is het onverstandig je huisarts niet te raadplegen. Ik neem aan dat je huisarts je al enkele dagen geleden heeft gezien. Ga morgenochten nog een keer.

Mexigriep kan dat heel goed zijn... Zo mild kan de griep verlopen... Dus wees blij dat je dit zo makkelijk doorkomt als het werkelijk de mexigriep was, want je zult daar nooit achterkomen... Als je na een jaar nog de griep niet gehad hebt, dan weet je zeker dat het dus een zeer milde griep was destijds... :-))

Enige tijd geleden is er een vraag gesteld over oorzuizen (Tinnitus) Zag vele goede antwoorden. Weet allen niet hoe ik de link kan vinden. Als het aan één oor is kan het ook Meniere zijn. Ik ben niet deskundig en adviseer een arts te raadplegen alvorens het chronisch wordt. Beterschap Toegevoegd na 1 minuut: Bedoel oorsuizen (met 1 Z)

Het zou een bijholte ontsteking kunnen zijn, omdat je verhoging hebt en de dokter je neusspray gaf. Ga s`avonds stomen met kamille in het hete water. Dit helpt goed tegen ontstekingen. Als er geen verbetering optreedt , blijf er niet mee rondlopen. Je mag neusspray niet te lang gebruiken want het is dan erg slecht voor je neusslijmvliezen. Dus als het niet verbeterd, ga dan terug naar de huisarts, misschien moet hij een andere diagnose stellen.

Hallo, Ik had ook al enige tijd last van oorsuizen,maar niet heel erg.Nu lig ik al sinds donderdag ziek op bed met een flinke keelontsteking en 40 graden koorts en de oorsuizen zijn nu echt heel erg geworden.Ik word er gek van!Mijn hoofd staat ook op knappen.Heb nu gelukkig penicilline maar na 3 dagen word het daarmee ook niet minder..Kijk dus maar uit dat je niet ziek word,want zo is het bij mij ook begonnen.Suc6! Groetjes Eef

Je hebt iets gekregen van de dokter, maar het is nog niet weg? Tijd om terug te gaan naar de dokter. De goede man of vrouw kan niet op afstand ruiken dat een behandeling niet het gewenste resultaat heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100