Hoe vollere bovenlip krijgen?(jongen)

Mijn bovenlip is dus echt te dun vergeleken met mijn onderlip. (die dus best dik is)
Ik vind het best vervelend en voel me bekeken hierdoor..

Kan je hier wat aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Weet niet hoe oud of jong je bent maar botox in je lip laten spuiten is een optie weet alleen niet wat dat kost en dat dat vergoed word zoor het ziekenfonds. Of ff naar de huisarts gaan en vragen wat hij of zij er tegen kan doen. operatie ofzoiets mischien

Als je oud genoeg bent kan je botox gebruiken. Maar vaak zie je wanneer iemand dit heeft gebruikt en ik vind het persoonlijk ook heel 'lelijk'... Als je gewoon je eigen verhoudingen gebruikt is het toch het mooist. Want iedereen is immers mooi op zijn eigen manier :)

Het prettige is, dat je een man bent! Want je kunt eventueel een snor laten staan, zie je niks meer van je te dunne bovenlip. Misschien ben je er nu nog wat te jong voor, je leeftijd staat niet bij je profiel. Maar voor in de toekomst is er in ieder geval via natuurlijke weg iets aan te doen. Tot die tijd: accepteren dat je bent die je bent. Kan trouwens best zijn, dat jij je beken voelt en dènkt, dat dit aan je bovenlip ligt. Kan ook heel goed zijn, dat mensen dat juist leuk vinden, of je om heel andere redenen bekijken. Het kan zèlfs zo zijn, dat je helemaal niet bekeken wordt op een vervelende manier, maar zelf dat idee hebt.

Je kunt fillers laten inbrengen door een plastisch chirurg. Ook voor manben is dit mogelijk. Kies wel voor een goede specialist, zodat je niet met een lelijk resultaat opgezadeld wordt.

Bronnen:
http://www.plastische-chirurgie-wijzer.nl/...

Kijk es: http://www.douglas.nl/douglas/productbrand_3000044406.html (Ze beweren dat deze permanent effect geeft, aangezien jij een jongen bent, kun je het beter snachts gebruiken, lijkt me wel zo goed voor je imago ghehe) Of deze: http://www.douglas.nl/douglas/Make-up-Lippen-Lip-gloss-Fusion-Beauty-Lip-Fusion-Lip-Fusion-XL_productbrand_3000003630.html Andere voorbeelden zijn: Too faced lip injection extreme Lip Venom Duwop En je hebt er zo nog veeeeeeeel meer. Echt, je wilt het niet weten.

Lip-gymnastiek iets voor jou?ga tuba of een ander blaasinstrument spelen,dat traint de lippen waardoor de spieren daarvan sterker en voller worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100