Waar op je lichaam voel je er het minste van als je een tatoeage laat zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een tattoo op mijn rechterteen (naast de grote teen) De pijn viel daar reuze mee, maar toen hij verder op de voet ging was het be-hoor-lijk gevoelig. Dus mijn antwoord is op je tenen.

je arm amputeren dan tatoeren en erweer opzetten.

Op de rug, daar zitten de minste pijnsensoren op de huid...

Op de bovenarm en op de billen, maar wat dat laatste betreft, zal het na het aanbrengen wel pijnlijk en lastig zitten zijn. In ieder geval scheelt het ook in de pijn als je er ontspannen bij zit.

Op mijn bovenarm dat vind ik meer voor mannen of stoere mensen. Toegevoegd na 2 minuten: oow ik had de vraag niet goed gelezen ik dacht dat er stond voel je er het minst voor. ik denk waar de huid het dikste is veel vet zit en weinig zenuwen

Ha, die Sharona; Op de buitenkant van de vingerkootjes, lijkt me. Misschien niet de minste gevoelige plaats, maar wel een die aardig wat gewend is.

Op je voetzool

Hangt ook heel erg van je eigen gesteldheid af , heb ze op armen, rug en benen, maar op de linker kuit was het veel pijnlijker als dezelfde plek op de rechter kuit. Wil je het echt pijnloos, dan kan je via je dokter embla zalf aanvragen, kan je dan ophalen bij de apotheker, het zijn kleine tubes.Je smeert het 1 uur van te voren op de plek, plak het af met keukenfolie zodat het broeit en na 1 uur verwijder je de folie en maak je de plek schoon en je huid is gevoelloos helpt goed bij tatoeages

Ik heb veel Tattoes op mijn lichaam. De minst pijnlijke bij het zetten zijn op de bovenarm en hand. Toch maakt het mij niets uit om ze op pijnlijke plekken te laten zetten. Het is een deel van de charme om ze te laten zetten. Het geluid van de machine is het andere deel. Als je er eenmaal mee bent begonnen oa het moeilijk stoppen.

Schouderbladen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100