Als je ziek ben en je krijgt de (mexicaanse)griepspuit wordt je dan nog zieker of maakt dat niks uit?

stel je bent niet lekker, kan mex. griep zijn maar hoeft niet en je krijgt de mex.griepspuit en een dag later blijkt dat je toch die mex griep heb wordt je dan nog zieker omdat je die spuit gehad heb? In de spuit zit toch wat van het virus? of is dat een beetje simpel bedacht..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iemand die ziek is mag NIET ingeent worden. Meldt dit altijd aan de dokter als je je al niet lekker voelt. En als je al mexicaanse griep hebt is er een goede kans dat die erger wordt. Want een infectie plus een verzwakte infectie door de spuit is altijd erger als de infectie alleen.

In het vaccin zit slechts een afgezwakte vorm van het virus verwerkt, dus normaal gesproken zou je er niet ziek(er) van moeten worden. Als je het H1N1 vaccin hebt gehad kun je overigens nog wel die griepvariant krijgen, alleen de bedoeling van de injectie is dat de gevolgen dan minder ernstig zijn als je de ziekte krijgt.

als je ziek bent, van wat dan ook, moet je je niet laten vaccineren.

Wellicht kunnen de onderstaande links jou een tevreden antwoord geven. http://www.cbsnews.com/stories/2009/07/21/health/main5177494.shtml http://www.clipser.com/watch_video/1362067 http://labvirus.wordpress.com/?s=naval+vessel

Als je ingeënt wordt, is dit PREVENTIEF, dus als je het virus al hebt, moet je absoluut niet ingeënt worden. Dit is omdet er in het vaccin ook een beetje van het virus inzit. Wel is dit maar in een afgezwakte of zelfs dode vorm, maar als je al besmet bent, kan je immunsysteem al zo erg aangetast zijn dat je lichaam zelfs niet tegen het vaccin kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100