Wat is je gelukt, terwijl je dat niet van jezelf verwacht had?

Hoe trots ben je dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij mijn geweldadige ex-man weggaan.. Het "lastige" verleden de rug toekeren.. Kinderen baren... Mijn opleiding afgemaakt als 32-jarige tussen al dat jongere grut..

Ik had nooit gedacht dat ik de 50 zou halen... En het blijkt toch te zijn gebeurd, maar ik ben er niet trots op... Ik kan namelijk niet trots zijn op wat ik niet zelf voor elkaar gebokst heb... Het ging namelijk vanzelf...

Ik ben panisch voor slangen, maar heb in de vakantie toch een dikke vette slang om mijn nek laten leggen en nog vast gepakt ook nog. Ik scheet in mijn broek, op de foto die gemaakt is zie je de angst in mijn ogen. Na afloop heb ik me helemaal gedoucht, ik had een jeuk over mijn hele lijf van de stress, maar was vreselijk trots. En mijn zoon schreeuwde door het publiek mama je hebt het gedaan en kreeg een daverend applaus, dus zo trots als een pauw liep ik het podium af.

Stoppen met roken. Ik vind van mezelf dat ik totaal geen dicipline heb, maar aangezien ik toch echt zelf gestopt ben met roken zonder hulpmiddelen kan dat toch niet helemaal waar zijn. Ik was vooral in het begin erg sjaggie en ook kwaad, maar na een tijdje ben je toch wel supertrots op jezelf.

Het is me gelukt, een nieuw leven op te bouwen, gelukkig te zijn, nadat mijn man is overleden. Ik dacht,het komt nooit meer goed, maar het is meer dan goed gekomen, en daar ben ik hartstikke trots op.....

gelukkig worden in m'n eentje. ben er een beetje trots op, en erg blij mee.

Stoppen met roken na 25 jaar, via cold turkey en echt ziek ervan geweest, maar blij dat ik er van af ben.

Als super verlegen meisje, dat het liefst in de schaduw bleef staan en beefde als een rietje, me te ontwilkkelen tot een vrouw die een professionele presentatie durft te geven voor een groep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100