Is het mogelijk om alleeen een kruin 'weg' te permanenten?

Ik heb een rare kruin achter op mijn hoofd. Vooral nu ik mijn haar wat korter heb -en het dus niet meer zo zwaar is- gaat daar altijd 1 pluk bol van staan, en een andere pluk naar de zijkant zodat het net lijkt of ik een kale plek op mijn hoofd heb. Als ik het net heb gefohnd dan valt het niet zo op, maar na een tijdje valt het zo weer uit elkaar, zelfs met haarlak.

Nu vraag ik mij dus af of het mogelijk zou zijn om deze met een permanent in model te kunnen houden, maar dan alleen die kruin. Ik kan het allicht vragen aan de kapper, maar ik heb liever een antwoord van iemand die daar ervaring mee heeft (gehad), en of het heeft geholpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk niet dat het zal werken. Misschien voor één of twee dagen. Een kruin is genetisch bepaald. Er zijn veel mensen die hun kruin laten wegscheren, maar hij komt toch steeds weer terug. Dat komt doordat de haarwortels op een bepaalde manier uit je haarzakje groeien. Een vriendin van mij heeft haar haar laten permanenten, maar haar kruin zit er nog steeds. De meeste mensen gebruiken een stijltang, een ronde borstel en veel haarlak op hun kruin minder te laten opvallen. Er is wel een behandeling voor kruinen, maar ik weet niet hoeveel dat kost en of je dat zou willen. Zie bron.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100