Zijn er speciale ontmoetingssite's voor mensen met Gilles de la Tourette ?

Ik ben 15 jaar en heb Gilles de la Tourette en nu hoorde ik
van wat mensen dat er speciale site's zijn waar mensen met Gilles de la Tourette elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Ik bedoel niet echt elkaar ontmoeten maar via chats en e-mails elkaar dingen vertellen en etc.

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een vriendin van me bezoekt al jaren onderstaande forum. Zij heeft hier erg goede ervaringen mee. Toegevoegd na 5 minuten: Je moet dan wel eerst een gebruikersnaam maken om het te kunnen zien, ik heb die niet dus weet niet hoe het forum eruit ziet, maar weet wel dat er jong en oud komt en dat dit een goede plek is om ervaringen uit te wisselen. En dat het besloten is, is misschien alleen maar prettig, toch?

Bronnen:
http://www.tourette.nl/forum

Ja die zijn er zeker, ik heb er enkele voor je gevonden: http://www.gtsjeugdlotgenoten.tk/ http://tourette.yourbb.be/

Daarvoor kun je op een speciaal forum terecht. Ik heb deze sites gevonden: Nederlandse Informatieve Website van de Stichting Gilles de la Tourette: http://www.tourette.nl/ http://jeugdmetgts.suddenlaunch3.com/index.cgi Deze Nederlandse site is bestemd voor lotgenoten, jongeren met Gilles de la Tourette. http://www.tourette.be/ Dit is een Belgische site, van de Vlaamse Tourette vereniging.

De Vlaamse Tourettevereniging heeft een forum: http://tourette.yourbb.be/

op www.tourette.nl heb je een forum en deze Facebook-groep is ook actief: https://www.facebook.com/groups/125211330901383/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100