tong ziet er raar uit en is pijnlijk, wie kent dit ?

ik heb dit sinds 3 dagen

Weet jij het antwoord?

/2500

Gelijk naar de huisarts hiermee, dit ziet er echt niet goed uit!

Naar de dokter! dit ziet er niet goed uit. Laat hem/haar dit maar beoordelen.

het lijkt wel als of een of ander wormpje door je tong kruipt ????? meteen naar de dokter !!! Toegevoegd na 6 minuten: het bestaat ook nog tongworm ? heb je een hagedis of ander reptiel als huisdier misschien ?

Bronnen:
http://www.gezondiza.nl/%7B8487c32d-3a38-4...

Het lijkt op een landkaarttong. Maar dit hier moet de arts over oordelen.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

naast je huisarts zou je ook naar een alternatieve genezer kunnen gaan die kan 'tong' lezen. die weten dit precies uit te leggen. interessant dit !!! ik ben zelf met een opleiding 'shiatsu massage' bezig en krijg dit jaar ook tong diagnostiek, helaas weet ik er nu nog niet veel van. ik zou het graag willen weten als je eenmaal weet wat het is. succes

Ik vind het er uit zien als een schimmelinfectie. Mijn zoon heeft dat ook vaker. Het komt meestal door medicijngebruik in het bijzonder inhalatiepufjes(mijn zoon gebruikt deze voor astma). Wat je kunt doen is dan altijd je mond na inname medicijnen goed spoelen. Voor nu is het zaak om naar de Huisarts te gaan,waarschijnlijk krijg je dan iets van aanstippipetten voorgeschreven, bv nystatinelabaz of citroenglycerine, meestal is het dan na een dag of 5 weg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100