Hoe bouw je snel conditie en een kleine sixpack op zonder de sportschool te bezoeken?

Ik ben 15 jaar en een jongen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ren heen en weer naar een sportschool

Conditie opbouwen kan bijvoorbeeld door te gaan hardlopen of een andere sport te beoefenen. Hiermee creëer je echter geen sixpack. Een sixpack krijg je door buikspier oefeningen te doen zoals sit-ups.

Ligt aan je lichaamsbouw maar ik zou op internet wat buikspier oefeningen gaan zoeken (zoals bijv. leg raises). Om je conditie op te bouwen moet je gaan hardlopen, op internet zijn verder ook hardloop schema's te vinden hoe je je conditie opbouwt. Dit helpt ook voor je sixpack omdat het je vet percentage naar beneden brengt. Ik zou overigens meer dan alleen je buikspieren gaan trainen omdat het er anders raar uit ziet. Er zijn verschillende oefeningen zoals squats, push ups en pull ups die je kunt doen en meer informatie daar over vindt je ook op internet. Google is je beste vriend!

HIIT, high intensity interval training. Zoek op internet een schema en volg dit. Hiermee bouw je conditie op en je verbrand sneller vet dan met normaal hardlopen. Sixpack gaat je wel even wat tijd kosten, ga maar uit vaneen jaar. Eerst moet het vet van je buik. Koop een yogamatje, hierop kun je thuis buikspieroefeningen doen. Je kan ze op internet zoeken, maar ik zou als ik jou was een paar keer naar de sportschool gaan en een instructeur vragen een aantal oefeningen voor te doen. Het is belangrijk dat je ze goed uitvoert. Zorg dat je zoveel mogelijk oefeningen eigen maakt, van maar een paar verschillende oefeningen krijg je geen sixpack. Het gaat er trouwens heel raar uitzien, een ongetraind lijf met een sixpack..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100