Wat is een leuk dagje uit met 8 personen ter ere van de 80e verjaardag van mijn - niet meer zo mobiele - moeder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ook ik kom met een (soort van) dierentuin-voorstel, omdat wij dit gedaan hebben voor de 80e verjaardag van mijn vader : Burgers Bush. Er is wel wát buiten , maar de bush, de woestijn en de diepzee zijn allemaal overdakt, dus ook met wat minder fraai weer goed te doen. De weggetjes waar je op loopt zijn glad en zonder hobbels of op/af-stapjes, en kúnnen ook met een rolstoel. Er zijn genoeg plekjes om even uit te rusten, terwijl je geniet van alles wat er om je heen gebeurt. Wij hadden een arrangement met een overnachting in een hotelletje ervlakbij, en hebben 's avonds de cadeautjes gedaan. De volgende ochtend na het ontbijt naar de Bush, en het was echt een heerlijk dagje, waar we allemaal erg van genoten hebben, en nu, 12 jaar later, mijn ouders er allebei niet meer zijn, een herinnering met een gouden randje!

Regel een rolstoel en ga naar het openlucht museum in Arnhem. Als je moeder absoluut niet in een rolstoel wil. Er zijn voldoende rustpunten en je kan je laten vervoeren door een trein door het park.

Bronnen:
http://www.openluchtmuseum.nl/

Dierentuin kan je uw moeder in een rolstoel plaatsen en haar duwen, vond mijn oma ook altijd leuk todat ze er niet meer was.

Karten, botsautos bloemstukken, borduren ? Er is genoeg te doen met 8 man

Misschien het "Zandsculpturenfestijn.nl" in Garderen. Dit is er nog tot eind van deze maand. Zelf ben ik er (nog) niet geweest. Maar het lijkt leuk, voor verschillende leeftijden. http://www.zandsculpturenfestijn.nl/site/

Rondvaart met de boot bijvoorbeeld in Amsterdam of Giethoorn. Een high-tea aansluitend logeren in de geboorteplaats of omgeving van je moeder of een dorp/stad waar ze veel herinneringen aan heeft.

in Rotterdam met de rondvaartboot. je kunt er ook een buffet regelen. of lekker uit eten op de berenboot.ook is het gaaf om de euromast op te gaan (lift ) en daar lekker te genieten van het uitzicht en eventueel kun je er ook eten.

Woon je in de buurt van bossen? Is daar dan een huifkartocht te organiseren? Met picknick of zo? Of naar het mediapark en daar een voorstelling/tv opname van het een of ander bijwonen?

de pannenkoekenboot in rotterdam

Ik stel voor om géén te gek initiatief te nemen, je grootmoe is al 80, kies de uitstap in functie van haar. Mijn ervaring is dat als je een lievelingsplaatsje uitkiest van de bejaarde en er gewoon op een gezellige manier vertoefd met iets lekkers en tijdig ook weer nar huis zodat ze lekker kan namijmeren over de mooie bijeenkomst. 'Gewoon' gaat goed genoeg zijn voor een prachtige verjaardag voor haar. Aangename dag toegewenst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100