Is tanden bleken met citroen goed of slecht?

Ik heb gehoord dat je je tanden witter kan maken met citroensap. Tot hoeverre is dit veilig? Ik heb dus ook gehoord dat het iets doet met je glazuur wat niet goed zou zijn. Wat zijn de gevolgen ervan? Kan het kwaad om het een keertje te proberen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Van alle zuur (dus ook van citroensap) wordt je glazuur heel zacht en kwetsbaar Daarom mag je eigenlijk je tanden niet poetsen als je bij het ontbijt een glas sinasappelsap hebt gedronken, dan moet je een half uur wachten. Iedereen (nou ja iedereen) zuigt wel eens op een partje citroen en daar krijg je niks van maar niet direct erna poetsen of iets hards kauwen

Lees hier en daar dat citroensap het tandglazuur aantast...dus beter niet doen.

Het is én slecht en het werkt niet (of nauwelijks) Als je zo wanhopig bent je tanden te bleken raad ik je aan er een beetje geld voor uit te geven. Wat echt goed helpt helpt (echt, echt echt) zijn Crest Whitestrips. Deze dingen zijn geweldig. Ze worden alleen in Amerika verkocht, maar op marktplaats kun je zo wel kopen. Als je hier 28 zakjes besteld http://link.marktplaats.nl/490071304 en en je doet ze elke dag een halfuur in dan loop je over 4 weken rond met een Hollywood Glimlach. (2 weken is meestal ook wel lang genoeg, je hebt sowieso na 5 dagen al duidelijk resultaat) Ik maak geen reclame, ik heb verder niets met die advertentie te maken.

je tanden bleken met citroen sap is erg slecht voor je tanden ,als je mooie witte tanden wilt hebben dan moet je naar je tandarts gaan hij is de specialist op dit gebied en hij kan je verder helpen en niet zelf gaan knoeien, citroensap tast je het tand glazuur aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100