Mijn tepels+borsten zijn heel puntig wat kan ik hier aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

als het je stoort kun je een bh aanschaffen die corrigeert, bijv een voorgevormde

altijd op je buik slapen daar worden ze plat van.. nee hoor , dat een geintje. Elke borsten zijn anders, als je nog in de groei bent dan kan het allemaal nog veranderen. Als je al boven de 18 bent dan heb jij nu eenmaal hele mooie puntige borsten.

zoals je in bijgaande tekst ziet, je hebt ze in alle vormen, en je kunt er niets aan doen, je moet afwachten wat je krijgt (helaas kon ik geen you tube versie vinden Wieteke van Dort songteksten Als een jongen wordt geboren, is z'n lichaam kant en klaar Alles moet alleen nog groeien, hier en daar komt nog wat haar Als een meisje wordt geboren, is 't een moeilijker geval Niemand kan haar nog vertellen hoe haar voorkant worden zal refrain: Rond of spits, of groot of klein Dat zal een verrassing zijn Net zoveel als Beatrix Of misschien wel bijna niks Ach, de tijd zal moeten leren Of 't op appels lijkt of peren Als je in de klas een beurt krijgt, en je staat dus voor 't bord Zie je jongens zitten gluren, of 't misschien al wat wordt 's Avonds kijk je in de spiegel, heel onzeker ben je dan Bijna roep je: "Een, twee, drie, vier, komt 'r nog wat van?" refrain Als het zover is gekomen, zul je denken, vroeg of laat Dat je met totaal verkeerde borsten door 't leven gaat Hoe ze ook zijn uitgevallen, jij vindt dat er wat aan scheelt Tot 'r iemand is gevonden die ze mooi vindt en ze streelt

Je kunt er niets aan doen. Wat al eerder is gezegt.. een voorgevormde bh kopen, dan wordt het gecorrigeerd en dan zie je het minder. Maar maak je niet druk, borsten zijn niet hetzelfde.. je hebt ze in verschillende maten, verschillende vormen. Allebei je borsten verschillen meestal ook, je kan van nature bijna geen gelijke borsten hebben. Dat is helemaal niets raars, er zijn vast veeeeeeeel meer vrouwen over de hele wereld die puntige borsten hebben. Daar is niets mis mee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100