Ik heb een enorme kiespijn iemand een advies S.V.P.

Ik had namelijk vandaag een operatie bij m'n kies die verrot was en ze had m'n 4e zenuw niet kunnen vinden althans dat begreep ik. Inprincipe zou ik een vulling krijgen, maar doordat ze de 4e niet had gevonden kreeg ik een gips in m'n kies I.P.V. Een doodnormale vulling dus.. Mijn vraag is hoe kan ik dit oplossen? Heb enorme kiespijn.. (enige wat ik heb is paracetamol) en die werkt ook niet heb 2x geprobeerd..

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je kruidnagels thuis. Zet een paar tussen de kiezen die pijn heeft en knijp erop. Kruidnagel olie hoe dat ook wordt genoemd is ook heel goed. Gewoon erop smeren... Toegevoegd na 5 minuten: Kijk is hier heb ik nog 16 adviezen voor je. http://m.goeievraag.nl/vraag/24310 Sterkte !

Terug naar de tandarts, voor betere pijnstiller of aanvullende behandeling.

Terug naar de tandarts enige oplossing 2 weken terug heb ik dit ook gehad duurde 4 dagen tot kies zelf dood ging maar heb 4 dagen pijn zitten lijden gewoon terug gaan anders moet je onnodig pijn lijden

Kruidnagel werkt erg goed, klem het tussen je tanden bij je pijnlijke kies

Het kan komen door het heftige gemanipuleer aan jouw kies die uit zijn verdoving komt of is er een onstekingsproces aan de gang? Neem contact op met de tandarts die je heeft behandeld en zeg wat er aan de hand is en welke helpende oplossing hij kan bieden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100