Is Ymea kankerverwekkend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee. +1+2+3 Toegevoegd na 4 minuten: En als je een keer een onderzoek vindt waar dit wel wordt beweerd, is het over het algemeen zwaar overdreven. Zo heb ik regelmatig onderzoeken gezien waarin kankerverwekkende stoffen zouden zijn aangetoond in allerlei producten, van pepernoten tot pindakaas. Voor een verhoogde kans op kanker moet je wel 10 potten pindakaas gedurende 10 jaar eten... Hou je aan de voorgeschreven dosis, dan is er niets aan de hand. Toegevoegd na 4 minuten: 10 potten pindakaas per dag*

Bronnen:
http://www.borstkanker.net/vragen6/v2974.php

Nee Ymea is niet kanker verwerkkend. Het zou blijken uit rapporten dat het kankerverwekkend (borstkanker) zou zijn. Maar je kan het gewoon bij de drogist kopen dus het zou een beetje raar zijn dat als je het daar kan kopen dat het dan kankerverwekkend is. Vind je ook niet?

Het punt is dat men - de wetenschap - nog helemaal niet weet wat nu wel en niet precies kanker veroorzaakt. Dan zijn er ook nog eens zoveel soorten kanker dat dat al helemaal niet te zeggen is. En van allerlei produkten komt het steeds weer in het nieuws of iets "kankerverwekkend" is. Vaak in het nieuws gebracht door concurrenten! Ik kan ook zeggen: Ik heb Ymea zelf geslikt en ik heb geen kanker. Heel veel mensen hebben dat geslikt en ook geen kanker. Veel mensen hebben het nog nooit geslikt en wel kanker. Het zegt allemaal niets. Gerelateerde vragen •Is aspartaam kankerverwekkend? •is ontbijtkoek kankerverwekkend? •Zijn weekmakers (in verf) kankerverwekkend? •Is brandend plastic kankerverwekkend? •Zijn pistachenoten Kanker kankerverwekkend?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100