Hoe komt het dat mijn moeder veel mensen aantrekt die hun hele leven zowat aan haar vertellen terwijl ze die amper kent?

Ze is niet echt een open persoon, zelfs een keer meegemaakt dat een onbekende vrouw haar omhelsde.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sommige mensen hebben dat, Die stralen rust uit, vertrouwen, kracht , allemaal factoren waardoor anderen zich snel "veilig" voelen bij zo iemand. Waarschijnlijk voldoet jouw moeder aan deze factoren. En dan praten mensen al vrij snel over privé kwesties en problemen.

Hoe dat komt dat jouw moeder dat heeft, dat weet ik niet. Dat weet niemand hier. Want niemand kent jouw moeder. Ik heb dat ook en ik denk hierom: Ik ben geen open persoon. Juist niet. Ik begin dus nooit met kletsen. Ik straal dus iets uit van: voor mij hoeft dat niet. Mensen die wel willen kletsen vinden dat blijkbaar aantrekkelijk, omdat ze dan niet het risico lopen dat ze hele verhalen moeten aanhoren, maar het lekker de hele tijd over zichzelf kunnen hebben. En: wat ook kan. Iemand heeft ooit eens gezegd dat ik "warme ogen" heb. Misschien heeft jouw moeder dat ook. Anderzijds: ik kijk vaak chagrijnig, dus of die ogen dat dat goed maken...... Het is maar een theorie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100