Hoe lang nadat je onder volledige narcose bent geweest mag je helemaal zelfstandig reizen met de trein?

Ik ben van plan een borstvergroting te ondergaan, (zie mijn andere vraag over de borstvergroting zelf) en daarbij moet je onder volledige narcose, omdat ik dit alleen wil doen en je sowieso niet mag autorijden, zal ik met de trein moeten.
Maar ik vraag me af of dit uberhaupt wel mag zonder begeleiding diezelfde dag nog..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het lijkt me sowieso geen optie om dezelfde dag naar huis te gaan. Waarschijnlijk blijf je een nachtje over om te kijken hoe jouw lichaam alles oppakt en of er geen complicaties ontstaan. Mocht je in dagbehandeling zitten dan is het geen goed plan om ALLEEN aan het verkeer deel te nemen! Dwz fietsen, wandelen, trein etc. Je moet iemand bij je hebben omdat je absoluut niet goed kan inschatten hoe het verkeer om je heen raast. En je weet ... je hoeft maar één keer verkeerd in te schatten om je leven in puin te laten vallen. Ik krijg een beetje het gevoel dat je dit helemaal alleen wil doen, niemand het mag weten ... Klopt dit? Correct me if i'm wrong (...) Dit is echt niet handig hoor! Als je thuis wat krijgt weet niemand wat er met je aan de hand is.

Overleg dat met je behandelend arts, hangt ook helemaal af van hoe lang de narcose duurt en hoelang je 'bij' kan komen.

dat lijkt me niet verstandig. mijn ervaring is dat je de rest van de dag alleen maar slaapt, want je bent moe en suf. zelfs de volgende dag zou ik je afraden, ook dan ben je nog geen stuiver waard. je kan beter wat langer blijven als dat mogelijk is, of een hotel in de buurt nemen, en je roes goed uitslapen.

Je kN beter een taxi regelen. Dan kun je alles op je gemak doen, want vaak ben je dan nog duf en misselijk. Anders vragen of iemand mee kan reizen.

Mijn vriendin heeft dit ook laten doen, zij mocht diezelfde dag nog naar huis maar wel met begeleiding van een ouder/vriend of dergelijke. Je kunt niet veel na de operatie alles gaat moeizaam en naarmate de narcose gaat uitwerken voel je steeds meer de pijn doorkomen. Het is inderdaad verstandiger om bijv. een rustigere manier van reizen te kiezen waarbij jij de bijrijder bent zoals een auto.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100