hoe kan men het huilen faken?

ik ben iemand die bij het ergste nog niet huild en ook niet net alsof kan doen
maar ik vraag me welleens af van je hebt t ook bij films dan hebbe ze van die blaadjes ofzo heb ik gehoord
hoe kan je dat nou zelf doen?
Op een niet pijnlijke of irriterende manier?
Want peper poeder in je ogen wrijven dat ken ik al mar dan loop je de hele tijd te wrijven en het is een kut gevoel..
Iemand ideeen?

Toegevoegd na 12 uur:
zijn er dan spulle die ik zelf kan kopen niet te duur en ook niet irriterend een beetje zoals die zalf die gebruikt wordt gewoon iets dat je traanklieren activeerd dus

Toegevoegd na 12 uur:
zijn er dan spulle die ik zelf kan kopen niet te duur en ook niet irriterend een beetje zoals die zalf die gebruikt wordt gewoon iets dat je traanklieren activeerd dus

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

acteurs (in nederland ik weet niet hoe het is in andere landen) denken aan iets wat is gebeurt, waar zo nog steeds om kunnen huilen en als dat niet lukt gebruiken ze een soort stift die ze onder de ogen smeren. daardoor gaan de ogen tranen. dit is mij verteld door een actrice uit GTST, ik weet niet hoe ze heet en wie ze speelt omdat ik de serie niet volg, maar ze had mij een workshop gegeven.

Aan iets verdrietigs denken, bijvoorbeeld je opa die overleden is die je heel erg mist.

Altijd als ze eerst nog doge ogen hebben veranderen ze van camera dan doen ze gewoon 1 druppel water in hun oog komt het beeld dan weer terug zie je die waterige ogen en als ze dan knipperen zie je de bekende 1 druppel huil. Soms is het simpeler dan je denkt ;)

Tegenwoordig hebben ze daar oogdruppels voor of zelfs zalfjes. Dit zijn bepaalde middeltjes die je traanklieren activeren en zo de tranen veroorzaken. Hoe dit precies in zijn werking gaat weet ik niet, maar misschien kun je met deze info op google zoeken. Toegevoegd na 13 uur: Ook als je heel vaak non-stop met je ogen knippert worden je traanklieren geactiveerd en kunnen je traanbuizen niet genoeg vocht naar je neus verplaatsen. Denk maar eens aan fietsen in koude wind, je gaat veel meer knipperen omdat je het gevoel hebt dat je ogen uitdrogen.

Als acteurs/actrices huilen faken dan weet je als kijker niet hoelang er tussen zit tussen de reden en de oorzaak van huilen. Ik heb wel eens gehoord van het trucje dat je met je ogen lang in licht van een lamp moet kijken zonder te knipperen. Dan krijg je al bijna het effect alsof je moet huilen.

-Denk aan iets verdrietigs -Pak een zakdoekje en verstop er een net gesneden halve ui in - hou je ogen heel lang en wijd open zonder te knipperen Dat laatste kan een beetje gaan prikken :p maar het werkt wel bij mij :)

door oogdruppeltjes te gebruiken, uien snijden ga je ook van huilen (chemische reactie), wat ook helpt (bij mij) is niet knipperen met je ogen en tegelijkertijd staren, ga ik spontaan van huilen.

Een goede acteur/actrice, kan veel controle hebben over de emoties. En kan de emoties in zoverre doorlaten dat ze ook 'echt' gaan huilen. Veel goede zangers kunnen dat ook, maar houden dit dan nog net tegen dat ze wel het liedje goed kunnen zingen. Maar er zijn vele mensen die hun emoties nog geen klein stukje durven door te laten. Die hebben de emoties ver weg gedrukt om maar niet eens een stukje van die pijn te voelen. Die hebben maar 1 stand: weghouden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100