Ik ga zo douchen is het handig om me aambeien eigenhandig terug te duwen of gebeurt er dan iets ergs?

Zie vraag

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heeft weinig zin. Ze komen dan gewoon weer naar buiten gefloept. De kans op een bloeding is dan ook aanwezig. Je kan beter een middeltje tegen aambeien kopen. Als je er echt heel veel last van hebt, dan maar even naar de huisarts gaan.

Als je het voorzichtig doet en geen "haakjes" aan je nagels hebt enz. dan zal er niets gebeuren.

Ik zou dat niet doen dat gaat verschrikkelijk zeer doen. Bij de drogist een zalfje halen (sperti bv) in de meeste gevallen ben je er dan heel snel vanaf en anders ff naar de huisarts gaan.

Dit helpt zelfs heel goed! Lekker heet water op een washand en terugduwen. Dan met koud water erop en dan weer de hete washand. Wisselbaden helpen nl. Zorg wel dat je een tube Spertie hebt, of andere aanbeienzalf. Dit houdt het soepel en vettig enhelpt tegn de jeuk. Anders heb je weer last en pijn bij de volgende ontlasting. Toegevoegd na 1 minuut: corr; aambeienzalf.

Aambeien kan je eigenhandig terug duwen. Er gebeurt dan niets ergs. De aambeien zullen enkel na een korte tijd terug naar buiten komen. Het terugduwen van de aambei kan soms even verlichting van de klachten geven. Probeer Hemoclin eens, dat helpt echt tegen aambeien.

Bronnen:
http://www.avogel.nl/webwinkel/producten_N...
http://www.avogel.nl/webwinkel/producten_N...

Terugduwen blijft een tijdelijke oplossing. Kan op zich geen kwaad. Laten verwijderen via een operatieve ingreep is het beste. Andere middelen helpen niet meer, die kunnen alleen de pijn verzachten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100