het lekkerste gevoel?

wat is het lekkerste gevoel die een vrouw of een man kan hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toch zeg ik: het orgasme. Wij, mensen, zijn altijd op zoek naar een gevoel van harmonie, hetzij verlichting. Het eerste wat men doet wanneer men zich niet in harmonie voelt, en dit geldt zeker voor de man, is vervulling zoeken door het opwekken en beleven van een orgasme. Men wil altijd bevrediging. Daarna realiseert men zich dat dit toch niet dé oplossing is maar blijft zich ervan bedienen in gelijke situaties. Zich toch lekker voelen wordt dus 'opgeroepen' door een orgasme, het oergevoel van verlicht zijn en in harmonie zijn, ook al duurt dit maar een paar seconden. Niet de oplossing voor disharmonie, maar een vlucht.

nee ik ga geen orgasme zeggen... :) ik doe eens apart en zeg: houden van iemand die van jou houd zoals je bent!

Het lekkerste gevoel is totale verlichting. Een goede tweede is een orgasme.

Naar de wc gaan als je echt al vet lang moet.

-Als je doodmoe bent en je je eindelijk op bed kan neervleien. -Als je eindelijk, na 5 jaar "drooggestaan" te hebben je je op een zak drop mag storten. -Als je op je vakantieadres bent aangekomen, klaar bent met inchecken en alles en het hotel uitloopt om rond te gaan kijken. Lekker zonnetje, lekker windje, ruisende zee of bossen, ...perfect gevoel. -Als je je eigen huis weer in stapt nadat je in het ziekenhuis hebt gelegen en je voelt je best..... AaaH, heerlijk!

Als je na jarenlang een doel hebt bereikt. die je wilde bereiken.

Bij de tandarts als die je verstandskies eruit trekt , maar is vergeten te verdoven.

plassen als je zo verschrikkelijk nodig moest. De opluchting!!!

de vaste wetenschap dat er iemand achter je staat.

In de herfst! Als iedereen smorgens vroeg de deur uit is en ik in mijn huis bezig kan. De regen tegen de ramen zwiepend, een lekkere runderstoofpot op het gas te pruttelen die het hele huis door geurt. En 's avonds moe maar voldaan met mijn gezin op de bank. Heerlijk! Toegevoegd na 1 minuut: Voor mij dan ;-)

Als je eindelijk de schoenen uit kunt trekken die eigenlijk net iets te krap zijn, Als je na een dag zwemmen en zonnen heerlijk hebt gedoucht en dan lekker in de tuin zit met een drankje terwijl je de zon nog voelt nagloeien op je huid. Als je zoon van 10 een half uur te laat nietsvermoedend aan komt fietsen. Pfffffft. Tussen de lakens van een net verschoond bed kruipen. Een onverwachte financiele meevaller.

als iemand je rug wrijft als je er ontzettende jeuk hebt.

Door iemand van het andere geslacht liefdevol gemasseerd worden.

Genieten!! van, van alles en nog wat als ik er van geniet ben ik gelukkig.

Verliefd zijn

Wanneer ik in een soort van meditatieve trance alle mooi kleine dingen in deze wereld kan zien. Dan ben je gelukkig gewoon doordat je omringd bent door zoveel schoonheid en pracht. Dan stralen zelfs de stoeptegels je toe. En het onkruid is geen onkruid meer, maar zijn planten met hn eigen pracht. Op zo'n moment is alles prachtig. En niets kan je dan nog kwaad doen.

het lekkerste gevoel is toch als mijn moederhart gelukkig is. dus wanneer je geniet van je kinderen of je man samen met je kind. bvb hij brengt zoon lief naar bed, en ik hoor dat zoon lief de slappe lach heeft om zijn grappige vader is dat een heerlijk gevoel.

Mijn lekkerste gevoel is met een gepakte koffer de deur uitstappen en op vakantie gaan.

Het gevoel van wederzijdse liefde, op wat voor manier dan ook.

Mijn lekkerste gevoel is als iemand heel lang over mijn rug gaat kriebelen.

Lekker op de bank, voor de tv met een dikke reep chocola, helemaal voor mij alleen!! Toegevoegd na 15 uur: das pas echt lekker..

Met zijn allen in het supportersvak staan, je ploeg naar voren te schreeuwen en te zingen, en om het ultieme gevoel compleet te maken. Een doelpunt in de 93e minuut de bevrijdende 1-0! Ja mensen ik heb het hier over voetbal! De ontlading, de spanning, de saamhorigheid, de emotie! dat gevoel is ongekend vind ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100