Wie kent het middel Reductil? Ik krijg het zojuist voorgeschreven en weet ook wat het zou moeten doen..

Ik geloof ook wel dat het zal best nodig zijn maar ik heb er mijn twijfels bij of het geen onzin medicijn is..het is immers een duur middel..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Reductil werkt alleen in combinatie met een caloriebeperkt dieet en bewegen, maar dan wérkt het wel. Beter dan alléén minder eten en meer bewegen. Dit weet ik uit ervaring. Ook fijn: nadat ik ben gestopt met Reductil ben ik niet terug gejojood. Het geeft een edge bij het afvallen, maar is inderdaad geen wondermiddel. Nu heeft je arts je dit natuurlijk niet voor niets voorgeschreven. Als het goed is heeft hij dit gedaan omdat je zelf al veel goed doet, maar ondanks gezond eten en bewegen niet snel genoeg afvalt, terwijl afvallen wel essentieel is voor je gezondheid.

ik denk niet dat het een onzin medicijn is, maar ook geen wondermiddel. je zal zelf ook het nodige moeten doen, maar als ondersteuning lijkt het me zeker zinvol.

Ik zelf heb hier geen ervaring mee, maar het heeft volgens onderstaande bron een aangetoond effect op het afvallen. Als je dit door je arts voorgeschreven hebt gekregen, begrijp ik niet dat hij je ook niet verwezen heeft naar een dietiste. Alleen pillen slikken om af te vallen is geen oplossing.

Bronnen:
http://www.dokteronline.com/reductil/index.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100