heey, ik heb een brandend gevoel in mijn keel alsof er brandnetels in zitten weet iemand hoe dat zou kunnen komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

dat kan een lichte verkoudheid. keelontsteking zijn. Of gewoon koude lucht of droge lucht. Van alles.

dan heb je vast zuurbranden,neem even wat Yoghurt of een rennie,melk wil ook wel een helpen.

Probeer om zuiveldrank te drinken, zoals melk of yoghi, of neem yoghurt. Water helpt meestal minder dus dat zou ik afraden.

heb je er ook last van als je slikt? want anders kan het komen doordat je een te drogen keel hebt of dat je een wondje in je gehemelte hebt. het beste is proberen toch zowiezo veel te drinken maar als het echt heel erg wordt zou ik even naar de huisarts gaan. Toegevoegd na 1 minuut: het kan trouwens ook zo zijn dat je een blaar in je mond hebt? die gaat dan uiteindelijk wel weer weg, als het dan echt een blaar is hè....

Lijkt mij een keelontsteking Als je wat strepsils hebt ofzo, niet dat ze helpen ze verzachten alleen maar. Mijn HA zegt : met medicijnen een week, zonder 8 dagen (of andersom)

Het klinkt als een baterieinfectie.. Ik zou nu paracetamol slikken en maandag ff naar de dokter gaan... Je kunt nu ook kamillethee drinken... Met honing dat verzacht de keel iets ...

Het kan komen door het roken. Neem wat zuivelproductem zoals yoghurt & karnemelk en gebruik je stem niet veel geef je keel even wat rust.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100