Wat is het verschil tussen Kruidvat contactlenzen en contactlenzen van de opticien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb twee jaar lang contact lenzen van de kruidvat gedragen maar heb hier slechte ervaringen mee.

De lenzen van het Kruidvat zijn beperkt in het aantal optreeën wat ze kunnen corrigeren, en ze zijn alleen geschikt voor mensen zonder speciale afwijkingen aan hun ogen. Dus je kunt die alleen gebruiken als je simpel bijvoorbeeld -1 en -2 hebt. Ik moet voor lenzen naar de opticien omdat ik voor het linkeroog een leesgedeelte en voor het rechteroog een cylindrische correctie in de lens heb.

Volgens mij zit het hem alleen in de contoles en dergelijke. De meiden van de kruidvat hebben er geen verstand zoals de opticien dat wel heeft. Het zijn prima lenzen. Toegevoegd na 1 minuut: Ik heb inderdaad een simpele lens nodig

Ook bij een opticien heb je lenzen die bevallen en dit je NIET bevallen, kwestie van proberen. Als je een maal de goede heb, kan je net zo goed kruidvat gebruiken, zeker als ze ook nog een standaard lenzenmerk verkopen. Overigens moet je even googlen, er zijn n.l. veel meer online scherp geprijsde lens aan bieders, van kwaliteit merk lenzen.

Beperkingen, veel minder comfort. Om maar iets te noemen. Alhoewel je bij contactlenzen van de opticien €300 per jaar kwijt bent...

Die van de Kruidvat zijn meestal niet ontworpen door oogartsen die hier gespecialiseerd in zijn. De opticien kan hier over meer vertellen en de lenzen op maat maken.

Die van t kruidvat kunnen in sterkte iets afwijken, maar ik heb zelf lenzen van de opticien en die bevallen me ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100