Wat geef je iemand voor zijn 65e verjaardag?

alle ideeen welkom!

budget: 250

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ballonvaart?

Wat vind je van de krant van zijn geboortedag in een kek kistje?

Bronnen:
http://krantvanjegeboortedag.nl/producten....

Wat dacht je van een lekker etentje? Mits er niet te veel mensen aanschuiven natuurlijk,anders wordt het een patatje !

Een pakket toegespitst op zijn of haar hobby. Wij hebben vorig jaar iemand een barbecuepakket gegeven dat we zelf hadden samengesteld. Een schort, ovenwant, tangen, servetjes, kookboekje etc.etc. Zoiets kun je zo duur maken als je zelf wilt.

Een all-in overnachting in het Preston Palace !

met zijn vrienden en/of vriendinnen een dagje uit workshop fietstocht etc

Hebben ze een huisdier? Als je een leuke foto ervan hebt, kun je die na laten schilderen Een beauty foto sessie organiseren bijv:http://www.nettis-fotostudio.com/ prachtige foto's , origineel, persoonlijk, leuk! http://www.truttigtegeltje.eu/ beetje rare naam, maar wel een leuke site om een eigen tekst op tegeltje te zetten http://www.bruka.nl/ even naar beneden scrollen, daar kun je de naam van de persoon invullen, en een leuk plaatje printen ! deze is ook leuk: een gepersonaliseerd boek! http://www.personalgifts.nl/theme/51/personal_pockets_volwassenen succes!

een hondje, weekendje weg,een aboonement op een tijdschrift

Voor 250 euro kan je een bijzondere fles cognac halen. Wel 2 glazen erbij kopen want zoiets drink je niet alleen... :P

Wij hebben onderling een surprice party georganiseerd en allerlei oude vrienden van vroeger opgespoort en uitgenodigd. Mijn vader had jaren geleden altijd motor gereden en de ochtend van zijn 65e stond er een geweldige motor voor de deur die we voor 1 dag gehuurd hadden. Iedereen is een ritje mee achterop geweest en mijn vader had de dag van z'n leven.

Vijfenzestig? Dus geen hangjongere meer. Dan lijkt me een hangmat wel een goed idee aan het begin van zijn periode als hangoudere.

Een helikoptervlucht boven de geboortestad of woonplaats(bijvoorbeeld), grote zwart-wit zeefdruk van kleinkinderen of kinderen, rondje spido door de rotterdamse haven(ligt aan de woonplaats), computercursus of een 65+-pakket. Het 65+pakket bevat:plus-abonnement(tijdschrift voor 65+), puzzelboekjes, een agenda(veel drukker na 65ste), een sigaar, leesbril, geraniums, 65+pas met roze strippenkaart, aanvulling naar keuze. Wii-sports pakket, beweging in de huiskamer.

Wat ideetjes op een rijtje: - Een dagje naar het spoorwegmuseum met alle bijhorende familieleden, vrienden... - Een weekendje naar de Veluwe, om evt. lekker te wandelen of fietsen; het kan daar allemaal (7,50 entree bij Nationaal Park de Hoge Veluwe) - witte fietsenproject. Er zijn in de buurt genoeg parken om op te logeren. - Afhankelijk van interesses: een dagje naar het thermaalbad in Arcen. Lekker warm baden en ontspannen in kruidenbaden met allerlei sproeiers en stralen van 38 graden. (ongeveer 15 euro p.p.). - Een tocht inclusief maaltijd op een fluisterboot in de Biesbosch. Mooie natuur en een ontspannen gelegenheid. Toegevoegd na 48 seconden: - Een mooie foto op canvas of een fotoalbum laten drukken is een cadeau dat je erbij kunt doen. Bijvoorbeeld na de gelegenheid; als herinnering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100