Is het drinken van koffie,na het avondeten schadelijk.?

je hebt juist lekker gegeten,en gelijk daarna een kop koffie,breekt de koffie de vitamines af?als je deze gelijk na het eten drinkt.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn altijd mensen die, om mij onduidelijke redenen, zonder enig wetenschappelijk bewijs koffie van allerlei kwalijke eigenschappen betichten. Als je geen problemen hebt met inslapen is er verder ook geen enkel probleem; geniet van je koffie als er van houdt en laat de zwartkijkers in hun sop gaar koken.

Het drinken van koffie is altijd schadelijk. Het verhoogt je homocysteïne-nivau, en dat is slecht voor je hart. Maar laat je vooral je lekkere bakje niet staan hiervoor, op die manier kun je weinig meer eten of drinken.

Ik weet niet wat koffie bij je aandoet, maar als je er melk in doet is dat niet verstandig na de maaltijd. Zuivel tijdens of vlak na maaltijden is namelijk niet gezond. Het kalk van de melk voorkomt de opname van de belangrijke mineralen als ijzer, zink en koper. Een te laag ijzer en kopergehalte kan (sport)prestaties verminderen) en zink speelt een belangrijke rol in je afweer en suikerstofwisseling. Dit wilde ik even kwijt, ik hoop dat je er iets aan hebt, ook al zal het melk niet veel deel uitmaken van het kopje koffie.

Ze zeggen altijd dat je niet kunt slapen als je koffie drinkt. Maar bij mij is het precies omgekeerd: ik kan geen koffie drinken als ik slaap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100