Hoe ontdek je of iemand homo is of niet?

Hij heeft mij al subtiele hints gegeven van wel, maar ook duidelijker hints van niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je gemengde signalen oppikt, kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Bijvoorbeeld: - hij is homo, maar heeft dat zelf nog niet echt geaccepteerd; - hij is bi, en weet dat misschien zelf wel en misschien ook niet; - hij is overwegend hetero, maar blijkt toch een man aantrekkelijk te vinden, heel klein beetje bi dus; - hij is gewoon een hetero metroman; - hij is helemaal hetero, maar je denkt signalen te zien omdat je hem zo aantrekkelijk vindt; - hij is homo, vindt jou ook leuk, maar stuurt gewoon niet heel sterke signalen; - hij is homo, maar valt toevallig niet op jou. Als ik jou was, zou ik me niet afvragen of hij homo is, maar of hij specifiek op jou valt. Is dat niet zo, dan is de vraag of hij wel/niet homo is namelijk niet zo relevant.

Ehhh... gewoon vragen is misschien een optie?

Eerlijkheid duurt het langst. Zeg gewoon zo gewoon mogelijk, ben je homo? Het beste moment om te vragen is waarschijnlijk als hij net zo'n subtiele hint heeft gegeven.

dat kan hij aleen zelf weten, maar mischien moet hij er zelf nog achter komen? je kunt wel gissen, maar als je het vraagt zul je (mischien) een duidelijker antwoord op je vraag krijgen. Toegevoegd na 9 minuten: ik ben zelf vrouw en een ex van een homo, achteraf gezien heb ik er wel wat aan gemerkt in die tijd. maar omdat hans teeuwen zo in was, en die werd veel geimiteerd stond ik daar niet zo bij stil. ik denk ook niet dat ik er zelf open voor stond om dit te willen zien.

Inderdaad is op de man af vragen de beste optie zoals hierboven al verschillende keren is geopperd. Ik begrijp dat je voor een dilemma staat omdat je zelf verliefd op hem bent (ben jij een man of een vrouw?) en bang bent hem door je opmerking te verliezen. Als je een man bent (dus zelf homo) kun je misschien zelf als eerst toegeven dat je op mannen valt. Daarmee breek je het ijs en komt hij er eventueel ook voor uit. Mocht hij dan nog niets in die richting zegge, dan kun je zeggen dat je het gevoel hebt dat hij misschien ook een homo is, maar dat je het niet zeker weet. Je legt zo het probleem bij jezelf en niet bij hem. Ben je een vrouw, dan is het een stuk moeilijker, maar dan zou ik gewoon flink met hem flirten en in een serieuzer gesprek (als zich dat voordoet) zeggen dat vrouwen in het algemeen vaak homo's aantrekkelijk vinden (dit is echt waar) omdat ze zo netjes en een beetje ijdel zijn en zo.... Suc6 in ieder geval.

Als vrouw mis je de zo broodnodige antenne, maar door mijn werk, wat in verhouding véél homo's ook doen, heb ik wel vaak gezien, dat er een véééél langer dan normaal oogkontakt plaats vindt, als iemand aan wil geven geïnteresseerd te zijn - ik had vroeger vaak gelezen over mensen die verdrinken in elkaar's ogen, maar bij hen is dat echt zo.....Dus dat kan je in elk geval checken, als je hem tegenkomt. Ik hoop voor je, dat je gauw meer weet, en vooral ook, dat het *klikt*!!!

Als je het echt over ontdekken hebt, dan denk ik dat er iets specifieks moet gebeuren waaruit BLIJKT dat de man homo is. En volgens mij is een man homo als hij een sexuele aktiviteit uitvoert; anders kun je het volgens mij nooit echt ZEKER weten, dus ontdekken. Vandaar mijn vorige platte antwoord (zeep) dat grappig en zeker niet beledigend bedoeld was. Ik vind het jammer dat iemand zich daardoor beledigd voelt of een moderator dat als beledigend classificeert. Toegevoegd na 13 minuten: ik heb respect voor alle mensen, ook voor homo's. voor mensen die snel beledigd zijn kan ik ietsje minder respect opbrengen :-)

Het 'grapje' van smurf is niet beledigend, alleen maar te kort door de bocht. Als een jongen, zelfs een beeldschone jongen, een zeepje laat vallen, dan voel ik heus geen aandrang om hemte bespringen. Ik denk dat hetzelfde geldt voor heteromannen, die - in een gemengde sauna of aan het strand - zien dat een meisje een zeepje laat vallen en opraapt. Ik denk dat de meeste mannen, niet zo primitief zijn. Aan de andere kant hebben vele mannen diep verscholen in hun kinderzieltje perverse fantasieen over verkrachting en onderdrukking, inclusief het gebruik van grof geweld. Maar op een iets minder bassaal nivo spelen toch weer andere dingen een rol. Dat zieje op het strand hoe omzichtig jongens hun broek uittrekken en hun zwenbroek aandoen. Beschaving is niet zo'n erg dun laagje als men wel denkt. Toegevoegd na 4 minuten: Antwoord op de vraag: laten blijken, dat je wel belangstelling hebt, omdat je zijn gevoelens wel een uitdaging vindt. Ik ben overigens eens met mensen, die zeggen, dat het bewijs geleverd is als je met iemand sexueel contact hebt gehad, maar je kunt het wel merken of iemand al dan niet een homo is (binnen de nedrlandse cultuur althans) Toegevoegd na 22 uur: 'Ik ben overigens eens' in toevoeging moet zijn 'Ik ben overigens NIET eens'

Waarom is het zo belangrijk dat je dat weet? Wil je al zijn andere sexuele voorkeuren ook tot in detail weten? Of ben je ergens op uit misschien?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100