Welke pilletjes zijn goed voor je als je een presentatie moet geven?

Ik heb gehoord van een vriendin dat je bij de DA pilletjes kan kopen. Waardoor je beter een presentatie kan geven. Want ik ben als de dood voor die presentatie. Ik heb hem donderdag.

Toegevoegd na 19 minuten:
En geen drugs of wiet of alcohol. Of pilletjes die heel erg opvalen. Mijn presentatie publiek zijn onder andere mijn ouders -_-

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat je vriendin pillen met valeriaan extract bedoeld, dat heeft een rustgevende werking. Ik gebruik het zelf soms ook, het heeft goed geholpen bij toetsen, rij examens en dergelijke. Toegevoegd na 1 minuut: Ik gebruik zelf de pillen die je op de afbeelding ziet. Het is een natuurlijk product, verder niet verslavend ofzo. Er staat op de verpakking 3x daags 1-3 pillen nemen. Als je de ochtend voor de presentatie de pilletjes neemt is het goed. Je moet even de dosis testen. 3 pilletjes was voor mij te veel, ik werd een beetje duf, maar 2 was precies goed. Als je de tabletten nu al haalt, kun je vast even testen wat voor jou goed werkt.

Nee, pilletjes waardoor je een betere presentatie gaat geven, die zijn er niet. Wel zijn er pilletjes die je een beetje rustig kunnen maken als je stikt van de zenuwen (en pilletjes die je laten geloven dat je er rustig van wordt, wat vaak ook prima werkt). Die hebben ze inderdaad wel bij de drogist of apotheek, waar ze je ook het beste kunnen adviseren wat voor jou het meest geschikt zou zijn. Maar de presentatie, die zul je zelf in elkaar moeten draaien. En als je een goed verhaal hebt en dat goed hebt voorbereid, komt het allemaal vanzelf als je eenmaal begonnen bent. Uiteindelijk is vrijwel iedereen een beetje, heel erg of verschrikkelijk zenuwachtig voor een presentatie.

Geen pilletjes, maar wat ook erg helpt is denken dat je publiek er minder van afweet, (hoop ik) dus als je iets kleins vergeet negeren. En denken dat je publiek in ondergoed op de wc zit wil bij sommige mensen ook helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100